15 iulie 2018
Modernizarea și eficientizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt o prioritate de bază pentru Termoelectrica S.A.. În acest context, zilnic sunt demarate o serie de activități focusate pe reabilitarea rețelelor termice și prevenirea situațiilor excepționale. Punctele în care se execută lucrările de astăzi, au fost vizitate de către directorul general al întreprinderii,           Astăzi ne bucurăm de o zi activă, focusată pe îndeplinirea unui șir de lucrări importante pentru asigurarea fiabilității sistemului centralizat de termoficare, astfel încât, cu fiecare modernizare, consumatorii noștri să beneficieze de servicii mult mai calitative și eficiente. citeşte tot           Modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și asigurarea consumatorilor cu servicii calitative este o prioritate pentru noi. Pentru implementarea acestui obiectiv, zilnic echipele întreprinderii lucrează pe mai multe segmente. citeşte tot           Începem ziua într-un mod activ, cu o agendă bine stabilită, focusată pe modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și îmbunătățirea continuă a serviciilor de termoficare! Așadar, pe parcursul zilei de marți, 10 iulie, echipele Termoelectrica S.A. sunt antrenate în  mai multe activități pe următoarele adrese: citeşte tot           Echipa de intervenție Termoelectrica S.A. are și astăzi un program activ. Lucrăm intens pe următoarele adrese: citeşte tot          

Publicat: 05.07.2018

70 👁 Views.

IMG_5

Sinteza lucrărilor din 05.07.2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Astăzi toate forțele Termoelectrica S.A. sunt focusate în special pe modernizarea porțiunilor de rețea din sect. Rîșcani. Astfel, după cum am anunțat anterior, prima lucrare prevede modernizarea a circa 160 m de conductă termică din str. T. Vladimirescu, cu diametrul de 800 mm, iar a doua – cea din str. Grătiești, prevede înlocuirea a circa 560 m de conductă termică veche, cu diametrul nominal de 250 mm. Aceste lucrări vor avea un impact major pentru asigurarea fiabilității Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică, dar și îmbunătățirea serviciilor prestate consumatorilor.

Astfel, se lucrează pe următoarele adrese:

Sect. Rîșcani:

– Modernizăm tronsonul de rețea termică din str. T. Vladimirescu, în perimetrul străzilor A. Doga și Florării. Lucrările sunt planificate în perioada 3 iulie – 20 iulie.

– Reabilităm rețeaua termică din str. Grătiești. Lucrările sunt planificate în perioada 3 iulie – 31 iulie.

– Lichidăm scurgerile depistate pe conductele de apă caldă menajeră din  str. N. Dimo 31/1; str. Studenților 12/1 și din str. Andrei Doga 43/3. Echipele antrenate în aceste lucrări depun efortul maxim pentru a le finaliza până la ora 17:00.

Sect. Centru:
– Continuăm lucrările din str. Mălai, ce prevăd modernizarea a unui tronson de rețea termică de  280 de metri, care urmează a fi finalizate până sâmbătă, 7 iulie.

– Modernizăm rețelele termice din strada Gh. Cașu, 32 și N. Testemițeanu, 6

Sect. Buiucani:
– Montăm robinete sferice pe un tronson de rețea termică  din str. Vasile Lupu, 18/2

– Reabilităm peste 450 de metri de rețea termică din str. N. Costin, cu diametrul nominal de 500 mm. Lucrările vor fi finalizate până sâmbătă, 7 iulie.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.