17 mai 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect. Ciocana, Botanica și Buiucani           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 19.04.2021

772 👁 Views.

IMG_3323

Sistarea încălzirii în mun. Chișinău

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

La solicitarea consumatorilor și în conformitate cu Dispoziția semnată de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, privind încheierea perioadei de încălzire, Termoelectrica a inițiat procedura de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din mun. Chișinău.

Vor rămâne conectate la serviciile de termoficare blocurile locative, instituțiile medicale și cele de învățământ ale căror administratori nu au solicitat sistarea livrării energiei termice.

Termoelectrica livrează energie termică pentru încălzire și apă caldă tot anul împrejur, iar toate branșamentele sunt dotate cu echipamente care permit conectarea/deconectarea și reglarea căldurii la la necesitate,  cât și contoare performante de evidență a energiei termice consumate.

Pentru informații suplimentare cu privire la procedura de deconectare, consumatorii au la dispoziție Centrul de Apel: 1300 sau 022 447 447.

Termoelectrica asigură cu energie termică 4400 de imobile, dintre care: 460 instituții bugetare, 770 agenți economici/alte instituții bugetare, 2860 de blocuri locative cu circa 210 mii de apartamente și 300 case particulare din mun. Chișinău.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru