13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 21.05.2016

1.684 👁 Views.

13220787_1026072720761228_5881025022929864264_o

Spartachiadă ”SINDINDCOMSERVICE”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Echipa Termoelectrica S.A participă la spartachiada organizată de Federația Sindicatului Lucrătorilor din Sfera Deservirii Sociale și Producerii de Mărfuri, care are loc, în perioada 20-22 mai curent, la Vadul lui Vodă.

În cadrul competiției, membrii echipei au fost învingători în repetate rânduri: la fotbal, volei și tenis de masă.
Astăzi, colegii noștri au fost susținuți și de un grup de suporteri din cadrul administrației, în frunte cu directorul general, Veaceslav Eni.
Felicităm învingătorii și urăm echipei Termoelectrica S.A mult succes la probele următoare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru