13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 18.11.2016

1.644 👁 Views.

img_5559

Specialiștii "General Electric", într-o vizită de documentare la Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Reprezentanţii regionali ai producătorului industrial “General Electric” Co. (GE) au efectuat o vizită de lucru la Termoelectrica S.A. La masa de discuţii a participat administrația Termoelectrica S.A., în frunte cu directorul general, Veaceslav Eni, şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Termoelectrica S.A., Denis Bunduchi.

În cadrul întrevederii, au fost prezentate și identificate soluții de îmbunătățire a eficienței echipamentelor tehnice ale întreprinderii. Totodată, specialiștii GE au salutat programul complex de restructurare, relansare şi modernizare a sistemului centralizat de aprovizionare cu energie termică, inițiat de Termoelectrica S.A încă în anul 2015.

“La momentul actual, sunt îndeplinite lucrări importante de modernizare a reţelelor magistrale, a principalelor Staţii de Pompare, am desfășurat și lucrări de reparație a cazanelor. Totuși, realizăm că este nevoie de mult mai multe intervenții și investiții nu doar în sistemul de distribuție, dar și în cel de producere a energiei termice și electrice”, a menţionat Veaceslav Eni, directorul general Termoelectrica S.A..

Echipa “General Electric” urmează să efectueze un şir de vizite de documentare, astfel încât, în cel mai scurt timp, să vină cu soluţii tehnice, care într-un final vor contribui îmbunătățirea eficienței tehnice a Centralei Electrice cu Termoficare Sursa I în procesul de producere a energiei electrice și termice în congenerare.
img_5529

img_5530

img_5531

img_5536

img_5541

img_5542

img_5545

img_5546

img_5554

img_5561

img_5566

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru