19 mai 2019
Planul investițional pentru anul 2019           Identificarea căilor de îmbunătățire a serviciilor de termoficare – o prioritate pentru Termoelectrica           Angajații Termoelectrica S.A. s-au implicat activ în curățenia generală de primăvară           Felicitarea directorului general cu ocazia Sărbătorilor de Paști           Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 03.10.2018

792 👁 Views.

027

Sursa I, pusă în funcțiune

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. anunță finalizarea cu succes a lucrărilor de pregătire pentru perioada rece a anului a Centralei Electrice cu Termoficare Sursa I. În  acest context, în după-amiaza zilei de astăzi, specialiștii întreprinderii pun în funcțiune Sursa I și retrag în paralel  Sursa II.

Întregul proces, care de altfel este unul  foarte complex, presupune activarea tuturor utilajelor termoenergetice din cadrul Sursei I, atingerea parametrilor necesari pentru funcționarea Centralei, precum  și efectuarea unui ansamblu de operațiuni în rețelele termice privind transferarea circuitului agentului termic de la Sursa II la Sursa I.

În contextul acestor lucrări, pe parcursul zilei de astăzi, în intervalul orelor 15:00-17:00, sunt posibile abateri de la parametrii prestabiliți ai agentului termic și a apei cald menajere, pentru mai multe zone din mun. Chișinău.

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru