10 decembrie 2018
Veaceslav Eni, la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic: Vom prelua cele mai bune practici din domeniul eficienței energetice           VIDEO. Modernizăm SACET-ul. Cu fiecare an - mai performanți           Ziua Donatorului de sânge la Termoelectrica S.A.           VIDEO. Termoelectrica S.A. a oferit trei abonamente gratuite la încălzire. Cine sunt câștigătorii           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 03.10.2018

460 👁 Views.

027

Sursa I, pusă în funcțiune

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. anunță finalizarea cu succes a lucrărilor de pregătire pentru perioada rece a anului a Centralei Electrice cu Termoficare Sursa I. În  acest context, în după-amiaza zilei de astăzi, specialiștii întreprinderii pun în funcțiune Sursa I și retrag în paralel  Sursa II.

Întregul proces, care de altfel este unul  foarte complex, presupune activarea tuturor utilajelor termoenergetice din cadrul Sursei I, atingerea parametrilor necesari pentru funcționarea Centralei, precum  și efectuarea unui ansamblu de operațiuni în rețelele termice privind transferarea circuitului agentului termic de la Sursa II la Sursa I.

În contextul acestor lucrări, pe parcursul zilei de astăzi, în intervalul orelor 15:00-17:00, sunt posibile abateri de la parametrii prestabiliți ai agentului termic și a apei cald menajere, pentru mai multe zone din mun. Chișinău.

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru