16 octombrie 2018
VIDEO. Termoelectrica S.A. a oferit trei abonamente gratuite la încălzire. Cine sunt câștigătorii           Sursa I, pusă în funcțiune           Tronsonul de rețea termică din str. M. Viteazul, modernizat. Urmează conectarea consumatorilor la conductele reabilitate           VIDEO: Sursa I, ultimele pregătiri pentru sezonul rece           Pregătirea Sursei I pentru sezonul rece, pe ultima sută de metri           TOMBOLA Termoelectrica dăruiește căldură, la a II-a ediție: 3 abonamente gratuite la încălzire. Detalii despre concurs           Lucrările de pregătire a blocurilor pentru sezonul rece necesită a fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 03.10.2018

281 👁 Views.

027

Sursa I, pusă în funcțiune

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. anunță finalizarea cu succes a lucrărilor de pregătire pentru perioada rece a anului a Centralei Electrice cu Termoficare Sursa I. În  acest context, în după-amiaza zilei de astăzi, specialiștii întreprinderii pun în funcțiune Sursa I și retrag în paralel  Sursa II.

Întregul proces, care de altfel este unul  foarte complex, presupune activarea tuturor utilajelor termoenergetice din cadrul Sursei I, atingerea parametrilor necesari pentru funcționarea Centralei, precum  și efectuarea unui ansamblu de operațiuni în rețelele termice privind transferarea circuitului agentului termic de la Sursa II la Sursa I.

În contextul acestor lucrări, pe parcursul zilei de astăzi, în intervalul orelor 15:00-17:00, sunt posibile abateri de la parametrii prestabiliți ai agentului termic și a apei cald menajere, pentru mai multe zone din mun. Chișinău.

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru