21 octombrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 14.04.2021

1.562 👁 Views.

certificata1

Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat

image_pdfimage_print

Termoelectrica a obținut la sfârșitul lunii martie patru certificări pentru implementarea și menținerea  Sistemului de Management Integrat conform condițiilor a patru standarde internaționale ISO.

  • SM EN ISO 9001:2015 „Sisteme de management al calității. Cerințe”;
  • SM SR EN ISO 14001:2016 „Sisteme de management de mediu. Cerințe cu ghid de utilizare”;
  • SM ISO 45001:2018 „Sisteme de management al sănătății și securității ocupaționale. Cerințe și îndrumări pentru utilizare”;
  • SM EN ISO 50001:2019 „Sisteme de management al energiei. Cerințe și ghid de utilizare”.

Aceste standarde, înglobate într-un Sistem de Management Integrat, asigură îmbunătățirea continuă a performanțelor companiei, permite verificarea impactului activităților, produselor și serviciilor sale asupra mediului, gestionarea sistematică a proceselor identificate, stabilirea obiectivelor și sarcinilor respective pentru a le îndeplini și a demonstra realizarea lor.

Implementarea Sistemului de Management Integrat confirmă, încă o dată, angajamentul Termoelectrica față consumatorii săi și de îmbunătățire continuă a performanțelor societății, identificarea și controlul impactului activității noastre, demonstrând că procedurile și procesele noastre sunt în concordanță cu cele mai înalte standarde internaționale”, a declarat Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica.

Certificatele de conformitate au fost obținute în luna martie 2021 și sunt valabile 3 ani, cu condiția vizării anuale.

 

5p9.ru