10 august 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 29.01.2020

917 👁 Views.

f1a683fc-319c-47f7-bcd1-bd0d67ad0dc7

Termoelectrica a inaugurat Centrul Comercial modern de deservire și relații cu consumatorii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica a inaugurat Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii. Situat la parterul clădirii administrative din str. T. Vladimirescu, 6, Centrul Comercial dispune un  Ghișeu unic, unde mai multe servicii vor putea fi prestate de către un singur operator,  precum:

  • Înregistrarea cererilor de conectare/ deconectare;
  • Încheierea şi/sau modificarea contractelor de parteneriat privind conectarea la SACET;
  • Eliberarea/ coordonarea proiectelor şi a documentaţiei tehnice ș.a.

Totodată, la  parter vor activa și alte cinci ghișee unde vor putea fi deserviți clienții conform sectorului din care fac parte, beneficiind de o gamă vastă de servicii legate de:

  • Consultații juridice;
  • Contractare;
  • Facturare etc.

La inaugurarea oficială a Centrului Comercial a participat administrația Termoelectrica, administratori de blocuri, parteneri ai companiei, dar și consumatori.

Prezent la eveniment, Directorul General adjunct al Agenției Proprietății Publice, Vadim DERMENJI,  a menționat că Agenția  încurajează proiectele de dezvoltare și modernizare a proprietății publice, în special ce ține de îmbunătățirea calității serviciilor și facilitarea relațiilor de comunicare și deservire a cetățenilor: Noi cu toții activăm în interesul cetățeanului. De aceea încurajăm o astfel de abordare în toate întreprinderile de stat. Este un obiectiv la care muncim împreună și ne implicăm zi de zi ”.

Potrivit directorului general al Termoelectrica, Veaceslav ENI, Centrul Comercial răspunde la multiple necesități ale  consumatorilor, oferindu-le  un acces mai comod și rapid la întreaga gamă de servicii puse la dispoziție de Termoelectrica: ”Dezvoltarea platformelor de comunicare și interacțiune cu consumatorii dintotdeauna ne-a preocupat. Din acest motiv am decis și modernizarea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii, operativ, rapid și comod – fără timp pierdut și cozi la ghișee”.

În total, în cadrul Centrului Comercial al Termoelectrica vor activa circa 50 de angajați.

Acesta va activa cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00, cu pauză de masă între orele 12.00-13.00.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru