23 februarie 2020
Termoelectrica implementează soluții moderne de alimentare cu energie electrică la CET Sursa I           Facturile pentru încălzire în luna ianuarie sunt în medie cu 12 % mai mici în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent           Termoelectrica lansează numărul unic de contact al Serviciului Call-Center – 1300           Politicile din sectorul termoenergetic, discutate în cadrul Eu4Energy           Termoelectrica a inaugurat Centrul Comercial modern de deservire și relații cu consumatorii           Inaugurarea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii Termoelectrica S.A.           TERMOELECTRICA, 4 ANI DE PERFORMANȚĂ. Realizări 2015-2019           Investițiile în CET-uri sunt esențiale pentru securitatea energetică a statului           Termoelectrica și Moldovagaz își vor dezvolta relațiile de colaborare           Modernizarea SACET-ului din Chișinău – cel mai de succes Proiect în toată Europa de est și Asia centrală          

Publicat: 29.01.2020

438 👁 Views.

f1a683fc-319c-47f7-bcd1-bd0d67ad0dc7

Termoelectrica a inaugurat Centrul Comercial modern de deservire și relații cu consumatorii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica a inaugurat Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii. Situat la parterul clădirii administrative din str. T. Vladimirescu, 6, Centrul Comercial dispune un  Ghișeu unic, unde mai multe servicii vor putea fi prestate de către un singur operator,  precum:

  • Înregistrarea cererilor de conectare/ deconectare;
  • Încheierea şi/sau modificarea contractelor de parteneriat privind conectarea la SACET;
  • Eliberarea/ coordonarea proiectelor şi a documentaţiei tehnice ș.a.

Totodată, la  parter vor activa și alte cinci ghișee unde vor putea fi deserviți clienții conform sectorului din care fac parte, beneficiind de o gamă vastă de servicii legate de:

  • Consultații juridice;
  • Contractare;
  • Facturare etc.

La inaugurarea oficială a Centrului Comercial a participat administrația Termoelectrica, administratori de blocuri, parteneri ai companiei, dar și consumatori.

Prezent la eveniment, Directorul General adjunct al Agenției Proprietății Publice, Vadim DERMENJI,  a menționat că Agenția  încurajează proiectele de dezvoltare și modernizare a proprietății publice, în special ce ține de îmbunătățirea calității serviciilor și facilitarea relațiilor de comunicare și deservire a cetățenilor: Noi cu toții activăm în interesul cetățeanului. De aceea încurajăm o astfel de abordare în toate întreprinderile de stat. Este un obiectiv la care muncim împreună și ne implicăm zi de zi ”.

Potrivit directorului general al Termoelectrica, Veaceslav ENI, Centrul Comercial răspunde la multiple necesități ale  consumatorilor, oferindu-le  un acces mai comod și rapid la întreaga gamă de servicii puse la dispoziție de Termoelectrica: ”Dezvoltarea platformelor de comunicare și interacțiune cu consumatorii dintotdeauna ne-a preocupat. Din acest motiv am decis și modernizarea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii, operativ, rapid și comod – fără timp pierdut și cozi la ghișee”.

În total, în cadrul Centrului Comercial al Termoelectrica vor activa circa 50 de angajați.

Acesta va activa cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00, cu pauză de masă între orele 12.00-13.00.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru