19 martie 2019
Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID           Locatarii decid când își  conectează/ deconectează căldura în bloc           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 16.06.2018

970 👁 Views.

LIA_9477

Termoelectrica a inaugurat în Chișinău o alee cu mobilier din țevi reciclate

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. a inaugurat, în parcul Râșcani al capitalei (str. Braniștii) o alee, amenajată cu bănci, urne, minibiblioteci stradale, parcări pentru biciclete și alte obiecte de decor, confecționate chiar de către angajații companiei, din țevi și alte materiale reciclate. Spațiul a fost identificat în urma unui concurs public, în cadrul căruia au fost selectate și supuse votului circa 40 de locații din mun. Chișinău.

Prin urmare, proiectul de amenajare a aleii din str. Braniștii s-a bucurat de o susținere colosală din partea societății civile, deoarece zona era practic impracticabilă, abandonată și necirculată. Ulterior, pe parcursul a două săptămâni s-a lucrat intens la curățarea arborilor și a teritoriului de crengi și iarbă uscată, la nivelarea terenului, semănatul ierbii, lucrări de instalare a bordurii, lucrări de modernizare a scărilor și a pavajului, precum și pregătirea terenului pentru instalarea băncilor, urnelor, bibliotecilor stradale, parcărilor pentru biciclete și restul elementelor de decor.

Aleea a fost inaugurată în prezența a zeci de locuitori ai sect. Râșcani, dar și a  autorităților publice locale, care au apreciat inițiativa Societății pe Acțiuni Termoelectrica, menționând că Termoelectrica nu încălzește doar iarna, dar și vara prin fapte bune și binevenite pentru locuitorii capitalei.

”Ne-am propus să fim inovativi, iar țevilor utilizate, prin care am distribuit anterior energie termică în mun. Chișinău, să le dăm o “a doua viață”, transformându-le în lucruri utile pentru fiecare dintre noi.  Este o alee la care a depus suflet întreaga echipă și care o dedicăm consumatorilor noștri. Prin astfel de acțiuni ne dorim să fim mai aproape de consumatorii noștri, poziționându-ne nu doar ca un simplu prestator de servicii, dar și ca un prieten care este mereu gata să pună umărul pentru a construi lucruri frumoase”, a adăugat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Lucrările de amenajare au fost efectuate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor companiei.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru