5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 16.06.2018

1.850 👁 Views.

LIA_9477

Termoelectrica a inaugurat în Chișinău o alee cu mobilier din țevi reciclate

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. a inaugurat, în parcul Râșcani al capitalei (str. Braniștii) o alee, amenajată cu bănci, urne, minibiblioteci stradale, parcări pentru biciclete și alte obiecte de decor, confecționate chiar de către angajații companiei, din țevi și alte materiale reciclate. Spațiul a fost identificat în urma unui concurs public, în cadrul căruia au fost selectate și supuse votului circa 40 de locații din mun. Chișinău.

Prin urmare, proiectul de amenajare a aleii din str. Braniștii s-a bucurat de o susținere colosală din partea societății civile, deoarece zona era practic impracticabilă, abandonată și necirculată. Ulterior, pe parcursul a două săptămâni s-a lucrat intens la curățarea arborilor și a teritoriului de crengi și iarbă uscată, la nivelarea terenului, semănatul ierbii, lucrări de instalare a bordurii, lucrări de modernizare a scărilor și a pavajului, precum și pregătirea terenului pentru instalarea băncilor, urnelor, bibliotecilor stradale, parcărilor pentru biciclete și restul elementelor de decor.

Aleea a fost inaugurată în prezența a zeci de locuitori ai sect. Râșcani, dar și a  autorităților publice locale, care au apreciat inițiativa Societății pe Acțiuni Termoelectrica, menționând că Termoelectrica nu încălzește doar iarna, dar și vara prin fapte bune și binevenite pentru locuitorii capitalei.

”Ne-am propus să fim inovativi, iar țevilor utilizate, prin care am distribuit anterior energie termică în mun. Chișinău, să le dăm o “a doua viață”, transformându-le în lucruri utile pentru fiecare dintre noi.  Este o alee la care a depus suflet întreaga echipă și care o dedicăm consumatorilor noștri. Prin astfel de acțiuni ne dorim să fim mai aproape de consumatorii noștri, poziționându-ne nu doar ca un simplu prestator de servicii, dar și ca un prieten care este mereu gata să pună umărul pentru a construi lucruri frumoase”, a adăugat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Lucrările de amenajare au fost efectuate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor companiei.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru