1 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 20.04.2021

1.213 👁 Views.

Lucrari Botanica

Termoelectrica anunță ample lucrări de modernizare a infrastructurii din sect. Botanica

image_pdfimage_print

Termoelectrica va desfășura în următoarele două luni un șir de lucrări de reabilitare a infrastructurii de distribuție a energiei termice din sect. Botanica, ce vor avea un impact direct asupra calității serviciilor de termoficare oferite consumatorilor.

Investițiile vizează modernizarea Stației de Pompare Nr.4, din bd. Decebal, 24, care asigură alimentarea fiabilă a circa 70.000 de consumatori din regiune și reparația capitală a circa 500 metri de conductă termică primară cu DN 800 mm.

Concomitent, vor fi efectuate testări la presiune a mai multor tronsoane de rețele termice, care se află nemijlocit în zonele unde pretura sect. Botanica urmează să efectueze lucrări de amenajare a trotuarelor și a spațiilor verzi.

Modernizările date vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare și creșterea eficienței energetice a sistemului de alimentare cu energie termică.
Prin urmare, pentru a evita deconectarea consumatorilor din sectorul dat, pentru perioada lucrărilor, aceștia vor fi conectați provizoriu la un alt tronson termic. În legătură cu efectuarea acestor modificări, în perioada 20 aprilie – 23 aprilie și 20 aprilie – 24 aprilie, pentru unii consumatori din străzile Trandafirilor, Zelinski, Decebal, Dacia, Cuza-Vodă, Traian, va avea loc sistarea livrării agentului termic pentru prepararea apei calde menajere.

Lista completă cu adresele în deconectare poate fi accesată pe site-ul întreprinderii, aici:
https://www.termoelectrica.md/ro_RO/intreruperi_programate/ .

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create și oferim asigurări că vor întreprinse toate măsurile necesare pentru a diminua perioada de deconectare.

5p9.ru