15 iulie 2018
Modernizarea și eficientizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt o prioritate de bază pentru Termoelectrica S.A.. În acest context, zilnic sunt demarate o serie de activități focusate pe reabilitarea rețelelor termice și prevenirea situațiilor excepționale. Punctele în care se execută lucrările de astăzi, au fost vizitate de către directorul general al întreprinderii,           Astăzi ne bucurăm de o zi activă, focusată pe îndeplinirea unui șir de lucrări importante pentru asigurarea fiabilității sistemului centralizat de termoficare, astfel încât, cu fiecare modernizare, consumatorii noștri să beneficieze de servicii mult mai calitative și eficiente. citeşte tot           Modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și asigurarea consumatorilor cu servicii calitative este o prioritate pentru noi. Pentru implementarea acestui obiectiv, zilnic echipele întreprinderii lucrează pe mai multe segmente. citeşte tot           Începem ziua într-un mod activ, cu o agendă bine stabilită, focusată pe modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și îmbunătățirea continuă a serviciilor de termoficare! Așadar, pe parcursul zilei de marți, 10 iulie, echipele Termoelectrica S.A. sunt antrenate în  mai multe activități pe următoarele adrese: citeşte tot           Echipa de intervenție Termoelectrica S.A. are și astăzi un program activ. Lucrăm intens pe următoarele adrese: citeşte tot          

Publicat: 09.10.2017

1.041 👁 Views.

01

TERMOELECTRICA DĂRUIEȘTE CĂLDURĂ. Detalii despre tombola organizată de Hramul Chișinăului

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. oferă trei abonamente de încălzire gratis a locuinței și preparare a apei menajere, pentru cei mai norocoși locuitori ai mun. Chișinău, conectați la sistemul centralizat de termoficare. Premiile sunt oferite cu prilejul Hramului Chișinăului, a anunțat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Norocoșii vor fi selectați prin tragere la sorți, în cadrul unei tombole organizate de către Termoelectrica S.A., la standul întreprinderii, care va fi amplasat alături de intrarea în scuarul Europei (în partea stângă).

Totodată, Termoelectrica S.A. va organiza trei competiții sportive: ”Învinge un angajat Termoelectrica la darts”; ”Învinge un angajat Termoelectrica la armwrestling” și ”Învinge un angajat Termoelectrica la șah sau dame”. Atât participanții, cât și câștigătorii se vor alege cu premii speciale din partea Termoelectrica S.A..

În același timp, toți cei interesați de activitatea întreprinderii, de proiectele pe care le implementează, dar și de începerea noul sezon de termoficare, sunt așteptați la Punct de informare, unde specialiștii companii vor oferi consultații, inclusiv despre cele mai bune soluții de termoficare pentru orice locuință”, a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

02

Înregistrarea la tombolă va începe la ora 10:00 şi se va încheia la ora 15:50, la standul Termoelectrica.

Condițiile de înscriere la tombola ”Termoelectrica dăruiește căldură” sunt simple:

  • Să nu deţină datorii faţă de consumul de energie termică (încălzire şi apă caldă menajeră);
  • Să prezinte factura achitată pentru energia termică şi apa caldă menajeră (pentru ultima lună de facturare);
  • Să declare pe propria răspundere, precum că deţine în proprietate/ locaţiune/folosinţă apartamentul;
  • Să se înregistreze pentru participarea la tombolă.
  • Să se identifice cu actul de identitate.

Câștigătorii selectați vor fi premiați cu certificate,  conform premiului obținut:

  • Premiul I – 3 luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (octombrie, noiembrie, decembrie 2017);
  • Premiul II – 2 luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (noiembrie, decembrie 2017);
  • Premiul III – 1 lună de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (decembrie 2017).

Extragerea câștigătorilor va avea loc în  mod public, în aceeași zi, pe 14 octombrie,  ora 16:00, la standul Termoelectrica S.A. de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Prezenta participanților la tragerea la sorți este OBLIGATORIE. În cazul în care persoana desemnată câștigătoare nu este la fața locului, se va extrage un alt talon.

Începând cu ora 16.00, până la 18.00 toți cei prezent în Piața Marii Adunări Naționale sunt invitați la un selfie cu Termoelectrica S.A.

Toate detaliile despre campanie sunt în Regulamentul anexat, care urmează a fi publicat și pe site-ul întreprinderii www.termoelectrica.md.

 

Regulamentul tombolei.

PROGRAM

Termoelectrica S.A. – Hramul mun. Chișinău

 

STAND I (Tombolă)

10.00 – 15.00  Înregistrarea participanților la tombolă

16.00 – 16.30  Tragerea la sorți

16.00 – 18.00  Selfie cu Termoelectrica S.A. (selfiebox)

———————————————————————————————————————

STAND II/III

CONCURSURI

10.00 – 12.00 Concurs: ”Învinge un angajat Termoelectrica la șah și dame

12.00 – 14.00 Concurs: ”Învinge un angajat Termoelectrica la armwrestling

14.00 – 16.00 Concurs: ”Învinge un angajat Termoelectrica la durts”;

———————————————————————————————————————

STAND IV

PUNCT DE INFORMARE

10.00 – 18.00 Prezentare: Încălzirea centralizată autonomă – cea mai bună soluție de termoficare pentru fiecare!

                

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.