1 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 09.06.2021

539 👁 Views.

IMG_8771

Termoelectrica desfășoară Spartachiada internă

image_pdfimage_print

Zeci de angajaţi din cadrul companiei Termoelectrica participă la activitățile sportive din cadrul spartachiadei interne, ce se desfășoară după un an de pauză din cauza pandemiei.

Astăzi a avut loc competiţia la minifotbal, unde au jucat 6 echipe formate din 7 jucători fiecare.

Directorul General Veaceslav ENI a participat în calitate de jucător al echipei formate din reprezentanții administrației companiei.

Activitățile sportive desfășurate în cadrul companiei noastre contribuie nu doar la dezvoltarea și menținerea aptitudinilor fizice ale angajaților,  dar totodată  pun în valoare capacitatea de consolidare a spiritului de echipă”, a menționat Veaceslav ENI, directorul  general al Termoelectrica.

Competițiile desfășurate în cadrul Spartachiadei Termoelectrica sunt: șah, tenis de masă, tracțiuni la bară fixă, armwrestling, darts, minivolei, minifotbal, sărituri în lungime și flotări, cross, tragerea odgorului.

Spartachiada internă se desfășoară în perioada 3-21 iunie curent, având scopul de a promova un mod sănătos de viaţă şi dezvoltarea spiritului de echipă.

5p9.ru