7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 29.06.2021

939 👁 Views.

IMG_5724

„Termoelectrica este, în primul rând, despre oameni și pentru oameni”

image_pdfimage_print

Încă de la fondare, Termoelectrica și-a asumat misiunea de a avea grijă de fiecare consumator.

Pornind de la aceasta abordare, instalăm Puncte Termice Individuale (PTI) pentru a oferi un confort sporit consumatorilor, dar și un control mai bun al consumului de energie termică.

Alexandru Camila este inginer electronist, ce asigură buna funcționare a Punctelor Termice Individuale.

„Îmi place să monitorizez aceste instalații de la distanță și să văd că totul merge ca ceasul. Însă, experiența se dobândește mergând pe teren, nu la birou. În meseria mea trebuie să fii atent la detalii și perfecționist.”

Urmăriți povestea lui Alexandru în cadrul celui de-al treilea episod din seria reportajelor „În culisele energiei”.

 

5p9.ru