28 septembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Centru și Râșcani           Intervenția Termoelectrica din sect. Ciocana           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 10.09.2020

630 👁 Views.

119126614_3262609313774213_8965036206696730228_o

Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Soluția Încălzire Centralizată Autonomă promovată de Termoelectrica S.A. a fost prezentată drept un exemplu de bune practici în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă – Est”.

Istoria de succes a parteneriatului dintre Termoelectrica S.A. şi Cooperativa de Construcție a Locuințelor CCL 126 din Chișinău, ce a presupus modernizarea sistemului de încălzirea cu instalarea distribuției pe orizontală și montarea Punctului Termic Individual a fost prezentată pe site-ul proiectului, drept un exemplu demn de urmat pentru toate comunitățile membre în vederea atingerii obiectivelor de diminuare a efectelor asupra mediului și reducerea emisiilor.

În cadrul  proiectului de modernizare prezentat, Termoelectrica S.A. a  elaborat proiectul tehnic de execuție, desfășurarea lucrărilor de proiectare, montare și punere în funcțiune a unui Punct termic Individual (PTI) pentru încălzire și prepararea apei calde și instalarea contoarelor pentru consumul de energie termică, iar Cooperativa de Construcție a Locuințelor și-a asumat reabilitarea sistemului interior din bloc, prin instalarea distribuției pe orizontală a agentului termic, conectarea fiecărui apartament separat, din scara blocului, și instalarea aparatelor de evidență a consumului de apă caldă menajeră.

Proiectul dat a fost implementat în anul 2016. Între timp, alte 18 blocuri locative din Chișinău au beneficiat de aceste modernizări.

Ne bucură faptul că eforturile noastre și soluțiile pe care le oferim consumatorilor pentru a beneficia de servicii de termoficare cât mai bune sunt prezentate de comunitatea europeană drept exemple demne de urmat”, declară Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

Încălzire Centralizată Autonomă oferă multiple avantaje consumatorilor săi:

  • furnizarea apei calde non-stop,
  • independență față de vecini,
  • confort crescut,
  • siguranța familiei și a vecinilor,
  • protecția mediului înconjurător,
  • economii de cca 30%.

 

Convenția primarilor privind Clima și Energia este cea mai mare inițiativă mondială a orașelor pentru acțiuni locale privind clima și energia, din care fac parte sute de orașe din 28 țări Europene și 6 țări din Europa de Est : Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Ucraina și Republica Moldova.

Link la articol:  IMPROVING OF THE HEATING SYSTEM IN MULTY-APPART-MENT BUILDING

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru