5 aprilie 2020
Achită online factura la încălzire           Banca Mondială va acorda 100 milioane de dolari pentru modernizarea Termoelectrica           Termoelectrica: Noi producem lumină și căldură, voi stați acasă!           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Avantajele și beneficiile sistemului centralizat de termoficare, prezentate consumatorilor           Veaceslav ENI: Punem în centrul acțiunilor noastre sănătatea angajaților           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Clarificările Termoelectrica S.A. cu privire la contravenția întocmită de ANRE, în care este vizată           Termoelectrica S.A. suspendă temporar activitatea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii           Termoelectrica S.A. dă asigurări că serviciile de termoficare vor fi prestate în regim normal, fără întrerupere          

Publicat: 21.02.2020

565 👁 Views.

IMG_3940

Termoelectrica implementează soluții moderne de alimentare cu energie electrică la CET Sursa I

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Îmbunătățirea eficienței operaționale este unul dintre criteriile de bază în executarea proiectelor de dezvoltare în cadrul Termoelectrica S.A..

Unul dintre acestea este și modernizarea echipamentelor electrice de forță de la Centrala Electrică cu Termoficare (CET) Sursa I, ce prevede înlocuirea a 13 celule dotate cu întrerupătoare cu ulei, cu altele noi dotate cu întrerupătoare cu vid.

Necesitatea acestor lucrări a apărut în contextul în care echipamentele vechi, care au un termen de funcționare de peste 30 ani, se aflau într-o stare de uzură avansată și presupuneau lucrări complicate de mentenanță și cheltuieli substanțiale pentru întreținere.

Aceste echipamente sunt foarte importante pentru sistemul termoenergetic, având rolul de a asigura alimentarea fiabilă cu energie electrică a principalelor mecanisme din cadrul blocului energetic Nr.1, cum ar fi pompa de alimentare a cazanului, pompele de rețea, ventilatoarele și exhaustoarele cazanului etc..

 ”Ne dorim să obținem eficiență la cel mai înalt nivel, iar dezvoltarea unor astfel de proiecte este încă un pas spre îndeplinirea acestui obiectiv”, a menționat directorul general al Termoelectrica, Veaceslav ENI, în cadrul unei ședințe de lucru.

Noile echipamente, pe lângă faptul că sunt mult mai fiabile și moderne, acestea nu vor implica lucrări suplimentare de mentenanță, având o durată de exploatare declarată de producător de 20 ani.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru