9 august 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 21.02.2020

1.025 👁 Views.

IMG_3940

Termoelectrica implementează soluții moderne de alimentare cu energie electrică la CET Sursa I

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Îmbunătățirea eficienței operaționale este unul dintre criteriile de bază în executarea proiectelor de dezvoltare în cadrul Termoelectrica S.A..

Unul dintre acestea este și modernizarea echipamentelor electrice de forță de la Centrala Electrică cu Termoficare (CET) Sursa I, ce prevede înlocuirea a 13 celule dotate cu întrerupătoare cu ulei, cu altele noi dotate cu întrerupătoare cu vid.

Necesitatea acestor lucrări a apărut în contextul în care echipamentele vechi, care au un termen de funcționare de peste 30 ani, se aflau într-o stare de uzură avansată și presupuneau lucrări complicate de mentenanță și cheltuieli substanțiale pentru întreținere.

Aceste echipamente sunt foarte importante pentru sistemul termoenergetic, având rolul de a asigura alimentarea fiabilă cu energie electrică a principalelor mecanisme din cadrul blocului energetic Nr.1, cum ar fi pompa de alimentare a cazanului, pompele de rețea, ventilatoarele și exhaustoarele cazanului etc..

 ”Ne dorim să obținem eficiență la cel mai înalt nivel, iar dezvoltarea unor astfel de proiecte este încă un pas spre îndeplinirea acestui obiectiv”, a menționat directorul general al Termoelectrica, Veaceslav ENI, în cadrul unei ședințe de lucru.

Noile echipamente, pe lângă faptul că sunt mult mai fiabile și moderne, acestea nu vor implica lucrări suplimentare de mentenanță, având o durată de exploatare declarată de producător de 20 ani.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru