7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 16.06.2021

412 👁 Views.

200120527_514053209643545_7410345402336560837_n

„Termoelectrica înseamnă echipă, calitate și modernizare”

image_pdfimage_print

Cu ocazia aniversării a 6 ani de activitate a companiei Termoelectrica, dăm start campaniei „În culisele energiei”, prin care ne propunem să vă prezentăm o parte dintre colegii noștri, tineri specialiști, dedicați activității lor.

Faceți cunoștință cu Sandu Mîțu, inginer din cadrul Laboratorului de Control al Metalelor.

S-a alăturat echipei Termoelectrica acum doi ani, imediat după absolvirea Facultății de Energetică și Inginerie Electrică.

Am vrut să-mi construiesc o carieră de succes în cadrul unei companii energetice puternice, cu o echipă de profesioniști, de la care să am ce învăța nou.”

La Termoelectrica și-a format o bază solidă de cunoștințe și abilități, motiv pentru care este recunoscător colegilor care au fost alături de el și l-au ghidat la început de drum.

Urmăriți  istoria de succes a lui Sandu în materialul video de mai jos.

 

 

5p9.ru