1 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 26.05.2021

969 👁 Views.

campanie 2021

Termoelectrica lansează campania anuală de recompensare a consumatorilor „Achiți iarna, fii răsplătit vara”

image_pdfimage_print

Consumatorii care nu au datorii la energia termică vor beneficia și în acest an de servicii gratuite de mentenanță a sistemului de termoficare din interiorul blocului. În acest sens, Termoelectrica lansează campania „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, ediția anului 2021.

Sunt invitați să se înscrie în campanie toți administratorii de blocuri care nu înregistrează datorii la încălzire și apă caldă. Cererile pot fi scrise în formă liberă și transmise pe e-mail: cancelaria@termoelectrica.md sau la Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii, din str. T. Vladimirescu, 6. Termenul de participare: 31 august 2021.

Prioritatea numărul unu pentru Termoelectrica sunt consumatorii, de aceea continuăm să fim alături de ei prin campaniile pe care le desfășurăm anual”, a menționat Veaceslav ENI, Directorul General al Termoelectrica.

Serviciile de spălare hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne sunt efectuate, de regulă, de către agenții economici licențiați în acest domeniu și pot costa până la 4000 lei, cheltuieli ce sunt suportate de către locatarii blocului.

Anul trecut, 20 de clădiri au beneficiat de lucrări gratuite de pregătire a sistemului ingineresc de termoficare.

5p9.ru