24 septembrie 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 21.08.2020

426 👁 Views.

retele

Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În contextul proiectului demarat de primăria mun. Chișinău, ce prevede reparația capitală a carosabilului și a trotuarului din str. Albișoara, echipa Termoelectrica a inițiat lucrările de modernizare a rețelelor termice din această zonă.

În total urmează să fie înlocuite șase tronsoane de conductă termică primară cu diametrul nominal 800 mm, cu o lungime totală de cca 400 metri și un tronson de conductă termică cu diametrul nominal 150 mm, cu o lungime de cca 50 metri.

Punem în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor prestate consumatorilor noștri, de aceea asigurarea fiabilității infrastructurii de furnizare a energiei termice reprezintă o prioritate pentru noi”, menționează Veaceslav Eni, director general al Termoelectrica S.A..

Pentru a nu admite deconectări de la livrarea energiei termice pentru prepararea apei calde, pe toată perioada lucrărilor din str. Albișoara, consumatorii din partea Centrală a capitalei și sectorul Buiucani au fost reconectați printr-o schemă revers, din străzile 31 August și Mitropolitul Dosoftei.

Decizia de a efectua aceste modernizări vine în contextul în care managementul întreprinderii și-a propus excluderea unor eventuale situații de avariere pe aceste tronsoane și evitarea unor ulterioare intervenții pe segmentul de carosabil și trotuar ce urmează a fi reabilitat de către municipalitate.

Pentru diminuarea impactului asupra traficului rutier, modernizările date vor fi efectuate în câteva etape, până în a doua jumătate a lunii septembrie. 

Proiectul de modernizare a rețelelor termice din str. Albișoara face parte din suplimentul Planului de Investiții aprobat Consiliul Societății pentru anul 2020, iar valoarea estimativă a costului lucrărilor este de peste 21,4 milioane lei.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru