21 octombrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 20.09.2021

1.329 👁 Views.

poza tombola com

Termoelectrica oferă 20 abonamente la încălzire în cadrul Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”

image_pdfimage_print

De Hramul or. Chișinău, Termoelectrica vine cu noi surprize și premii generoase pentru locuitorii capitalei conectați la sistemul centralizat de termoficare și fără datorii la factură.

În premieră, în cadrul Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” din acest an vor fi oferite 20 de abonamente gratuite la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie 2021, fondul de premii fiind dublu față de ediția precedentă.

Toți proprietarii de apartamente/locuințe care își vor achita integral factura până pe 30 septembrie curent vor fi înregistrați automat în concurs.

În cadrul celei de-a cincea ediții a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”  vom aduce motive de fericire pentru 20 familii din capitală, oferindu-le certificate la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie curent” , a declarat Veaceslav ENI, Directorul General al Termoelectrica.

Extragerea câștigătorilor va avea loc în format electronic, în prezența comisiei de organizare și validare a tombolei și a reprezentanților mass-media.

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” va putea fi urmărită online, pe pagina de Facebook a întreprinderii și pe portalul www.privesc.eu.

În total vor fi oferite 20 abonamente a câte o lună de consum gratuit la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie 2021. După extragere, câștigătorii vor fi apelați și invitați la sediul Termoelectrica pentru a-și ridica certificatele conform premiilor obținute.

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” este organizată anual de Termoelectrica, începând cu anul 2017.

Pentru mai multe detalii, accesați Regulamentul Tombolei.

Mult succes tuturor!

VIDEO: Câștigătorii „Tombolei Termoelectrica dăruește căldură” anul 2020

5p9.ru