28 septembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Centru și Râșcani           Intervenția Termoelectrica din sect. Ciocana           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 02.09.2021

696 👁 Views.

campanie achiti

Termoelectrica prelungește campania „Achiți iarna, fii răsplătit vara” ediția 2021

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica anunță prelungirea termenului de desfășurare a campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, până vineri, 17 septembrie, în cadrul căreia sunt premiați cei mai responsabili consumatori.

Toate blocurile locative care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică și sunt înscrise în campanie beneficiază gratuit de lucrările de spălare hidropneumatică și testare la presiune a instalațiilor de termoficare din clădire, efectuate de Termoelectrica.

Facem un apel către toți gestionarii fondului locativ să se mobilizeze împreună cu locatarii, pentru a se înscrie în campanie, astfel încât să beneficieze de lucrări gratuite de spălare hidropneumatică  și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire, până la sfârșitul lunii septembrie”, menționează Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica.

Sunt invitați să se înscrie în campanie toți gestionarii/administratorii de blocuri care reușesc să achite integral consumul curent și datoriile la energia termică și apă caldă. Aceștia pot depune o cerere în formă liberă, în adresa Termoelectrica, până la data de 17 septembrie, utilizând una din următoarele metode:

la adresa de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md;

la sediul teritorial al Termoelectrica din sectorul corespunzător;

la Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii din str. T. Vladimirescu, 6.

Spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a instalațiilor de termoficare  din interiorul blocului sunt lucrări obligatorii ce trebuie efectuate înainte de fiecare sezon rece. De obicei, aceste lucrări sunt efectuate de către agenți economici autorizați în domeniu, iar cheltuielile sunt suportate de către locatarii blocului. În cazul înscrierii în campanie, cheltuielile vor fi acoperite de Termoelectrica.

Pentru detalii suplimentare, apelați Centrul de Apel al Termoelectrica – 1300 sau 022 447 447.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru