23 septembrie 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 17.09.2020

369 👁 Views.

spalare

Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica prelungește termenul de desfășurare a campaniei „ Achiți iarna, fii răsplătit vara” până luni, 21 septembrie.
În cadrul acțiunii, toate blocurile locative care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică beneficiază gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru sezonul rece.

„Campaniile de fidelizare demarate de Termoelectrica ocupă un loc important în cadrul companiei, iar acțiunile pe care le desfășurăm se transformă deja în tradiție. Acest lucru este valabil și pentru campania „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, care ne ajută, an de an, să fim cât mai aproape de consumatorii noștri” precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Condițiile de participare sunt simple. Gestionarii care se mobilizează împreună cu locatarii și reușesc să achite integral consumul curent și datoriile la energia termică sunt îndemnați să expedieze o cerere către Termoelectrica, la adresa de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md, în care să solicite efectuarea acestor lucrări.

Spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a instalațiilor de termoficare din interiorul blocului sunt efectuate de către agenți economici licențiați în domeniu, iar cheltuielile sunt suportate de către locatarii blocurilor.
Pentru detalii suplimentare, apelați Centrul de Apel al Termoelectrica – 1300.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru