5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 02.08.2017

2.054 👁 Views.

IMG_8407

Termoelectrica prelungește campania ”Încălzirea Centralizată Autonomă”. Invită-ne și în curtea ta!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Mii de familii informate, zeci de parteneriate încheiate între gestionarii blocurilor locative și întreprinderea Termoelectrica S.A., sute de apeluri telefonice și un șir de invitații din partea locuitorilor mun. Chișinău pentru a ne deplasa și în alte locații. Acestea  sunt doar câteva rezultate obținute în cadrul  primei etape a campaniei  ”Încălzirea Centralizată Autonomă”, desfășurată în perioada 31 mai – 23 iulie.

Ținând cont de impactul pozitiv al activității, dar și de invitațiile mai multor consumatori pentru a se deplasa și pe alte adrese, administrația Termoelectrica a decis prelungirea campaniei de informare:  ”Ne bucură faptul că prin această acțiune avem posibilitatea să interacționăm în mod direct cu consumatorii noștri și să participăm activ nu doar la informarea acestora cu privire la măsurile de modernizare care le pot aduce economie, calitate și eficiență energetică la cel mai înalt nivel, dar și să ne implicăm activ în oferirea consultațiilor necesare și rezolvarea mai multor probleme” precizează Veaceslav Eni.

Astfel, specialiștii Termoelectrica S.A. vor continua să meargă în fiecare week-end în curțile blocurilor din mun. Chișinău, pentru a oferi consultanță locatarilor în privința modernizării sistemului centralizat de termoficare. La fel ca și până acum, oamenii vor fi anunțați despre vizita echipei Termoelectrica S.A. cu 2-3 zile înainte, prin pliante ce vor fi distribuite în cutiile poștale.

Campania de informare ”Încălzirea Centralizată Autonomă” a fost lansată la 31 mai în contextul lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice aferente exterioare și instalarea Punctelor Termice Individuale pentru căldură și prepararea apei calde menajere în circa 200 de clădiri din mun. Chișinău.

Pentru ca dvs. și vecinii dvs. să primiți consultanță din partea specialiștilor Termoelectrica S.A., cu privire la pașii de modernizare a sistemului de termoficare,  este necesar doar să programați o vizită a echipei, în curtea blocului în care locuiți, la nr-ul de telefon: 022- 436-513.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru