24 septembrie 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 19.08.2020

605 👁 Views.

IMG_5149

Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Rezultatele deosebite atinse de echipa Termoelectrica în cadrul proiectelor de dezvoltare și responsabilizare socială, pe parcursul anului 2019, au fost apreciate cu două distincții importante în cadrul Galei Businessului Moldovenesc.

Întreprinderea a fost premiată cu Medalia de Aur în cadrul concursului „Marca Anului 2019” la categoria ”Produse și servicii în domeniul energeticii și construcțiilor”, nominalizarea „Marca Comercială Responsabilă Social”. Totodată, Termoelectrica a obținut trofeul Zeița Calității, devenind laureată a concursului „Premiul în domeniul calității 2019”, nominalizarea „Servicii”.

Evenimentul de premiere s-a desfășurat online, miercuri, 19 august.

Aceste distincții ne onorează și ne responsabilizează deopotrivă. Le dedicăm consumatorilor noștri, pentru care depunem tot efortul, astfel încât să le oferim soluții de termoficare moderne și servicii prestate calitativ”, declară directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Concursurile date se desfășoară anual sub egida Camerei de Comerț si Industrie din Republica Moldova, având drept obiectiv promovarea competitivității și sporirea capacităților întreprinderilor autohtone în crearea și promovarea mărcilor comerciale.  Compania noastră este premiată al patru an consecutiv de către organizatorii concursurilor.

Termoelectrica S.A este principalul producător de energie termică și electrică din țară și furnizor de energie termică din mun. Chișinău. Compania asigură cu servicii de termoficare peste 4400 de imobile, sau cca 500.000 consumatori, și livrează în Sistemul Energetic Național circa 15% din consumul total de energie electrică al Republicii Moldova.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru