7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 25.06.2021

1.226 👁 Views.

Fotoram.io

Termoelectrica, premiată cu două distincții importante la Gala Businessului Moldovenesc

image_pdfimage_print

Termoelectrica a fost premiată la Gala Businessului Moldovenesc cu două distincții valoroase: Mercuriul de Aur la nominalizarea „Contribuție importantă la dezvoltarea durabilă” și statueta Zeița Calității, pentru realizări în domeniul calității, în cadrul concursurilor „Marca Comercială a anului 2020” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” pentru anul 2020.

Premiile au fost înmânate vineri, 25 iunie, Directorului General al Termoelectrica, Veaceslav ENI.

„Termoelectrica este premiată al cincilea an consecutiv în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, iar în acest an am obținut cele mai importante distincții în cadrul ambelor concursuri, ceea ce denotă faptul că, eforturile şi implicarea echipei Termoelectrica în modernizarea serviciilor de termoficare prestate consumatorilor sunt apreciate”, a declarat Veaceslav ENI, Directorul General al Termoelectrica.

Nominalizarea „Contribuție importantă la dezvoltarea durabilă” are drept scop evidențierea mărcilor care promovează procese de producție responsabile de mediu, produse și servicii care permit atingerea accelerată a obiectivelor de dezvoltare durabilă, iar premiul „Zeița Calității” apreciază realizările companiei în domeniul managementului calității.

Gala Businessului Moldovenesc se desfășoară anual sub egida Camerei de Comerț si Industrie din Republica Moldova, având drept obiectiv promovarea competitivității în rândul mărcilor comerciale.

Termoelectrica este principalul producător de energie electrică și termică în regim de cogenerare din țară și furnizor de energie termică din mun. Chișinău. Compania asigură cu servicii de termoficare peste 4400 de imobile și livrează în Sistemul Energetic Național circa 15% din consumul total de energie electrică al Republicii Moldova.

 

 

5p9.ru