13 iulie 2020
Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab           Testimonial: Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie           Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel           Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!           Ministrul Sergiu Railean a participat la conferința aniversară dedicată celor 5 ani de activitate a Termoelectrica           Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare           Circa 100 000 de locuitori ai mun. Chișinău vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile           Soluțiile de termoficare centralizată, apreciate în cadrul Forumului „Urbanism și Dezvoltare durabilă”          

Publicat: 31.05.2019

1.545 👁 Views.

IMG_20190530_193156

Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Apreciată pentru proiectele sale de dezvoltare și responsabilizare socială, întreprinderea Termoelectrica a primit două distincții importante în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, care  a avut loc joi seară, 30 mai.

În cadrul ceremoniei de înmânare a premiilor, Termoelectrica a obținut Medalia de Aur la categoria „Marca Comercială Responsabilă Social” și  statueta „Zeița Calității”, pentru realizările din domeniul calității.

Aceste distincții sunt rezultatul efortului și implicării tuturor angajaților Termoelectrica, care muncesc zilnic  astfel încât fiecare chișinăuian să se bucure de servicii de termoficare sigure și de calitate înaltă”, a menționat directorul general al Termoelectrica, Veaceslav ENI, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor.

Concursul se desfășoară anual sub egida Camerei de Comerț si Industrie din Republica Moldova, având obiectivul de a premia rezultatele semnificative obținute la capitolul calitatea produselor şi serviciilor prestate de către agenții economici autohtoni, dar si asigurarea implementării metodelor eficiente de management a calității în cadrul întreprinderii.

Anul trecut, în cadrul aceluiași concurs, Termoelectrica S.A. a fost premiată la fel – cu Medalia de Aur la categoria „MARCA COMERCIALĂ RESPONSABILĂ SOCIAL” și cu statueta „Zeița Calității”, cea mai mare distincție în domeniul calității, pentru realizările din domeniul calității, înregistrate pe parcursul anului 2017.

Termoelectrica” S.A este principalul producător de energie electrică în regim de cogenerare; producător și furnizor de energie termică în or. Chișinău și suburbii. Compania asigură cu servicii de termoficare peste 5600 de imobile, inclusiv circa 210 000 de apartamente și livrează în Sistemul Energetic Național circa 15% din consumul total de energie electrică al Republicii Moldova.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru