18 octombrie 2019
Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizată de Hramul orașului Chișinău           VIDEO. Termoelectrica - cu grijă și căldură pentru Dumneavoastră!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă           Termoelectrica: Încălzirea locuinței Dvs.- responsabilitatea noastră Video           Termoelectrica – pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           Invitație briefing. Termoelectrica - pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           TOMBOLA „Termoelectrica dăruiește căldură” revine: Oferim trei abonamente gratuite la încălzire           Rezultatele parteneriatului dintre Banca Mondială și Termoelectrica, discutate într-o ședință de lucru           Recomandările Termoelectrica înainte de sezonul rece           Reconstrucții ample la un bloc energetic          

Publicat: 31.05.2019

518 👁 Views.

IMG_20190530_193156

Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Apreciată pentru proiectele sale de dezvoltare și responsabilizare socială, întreprinderea Termoelectrica a primit două distincții importante în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, care  a avut loc joi seară, 30 mai.

În cadrul ceremoniei de înmânare a premiilor, Termoelectrica a obținut Medalia de Aur la categoria „Marca Comercială Responsabilă Social” și  statueta „Zeița Calității”, pentru realizările din domeniul calității.

Aceste distincții sunt rezultatul efortului și implicării tuturor angajaților Termoelectrica, care muncesc zilnic  astfel încât fiecare chișinăuian să se bucure de servicii de termoficare sigure și de calitate înaltă”, a menționat directorul general al Termoelectrica, Veaceslav ENI, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor.

Concursul se desfășoară anual sub egida Camerei de Comerț si Industrie din Republica Moldova, având obiectivul de a premia rezultatele semnificative obținute la capitolul calitatea produselor şi serviciilor prestate de către agenții economici autohtoni, dar si asigurarea implementării metodelor eficiente de management a calității în cadrul întreprinderii.

Anul trecut, în cadrul aceluiași concurs, Termoelectrica S.A. a fost premiată la fel – cu Medalia de Aur la categoria „MARCA COMERCIALĂ RESPONSABILĂ SOCIAL” și cu statueta „Zeița Calității”, cea mai mare distincție în domeniul calității, pentru realizările din domeniul calității, înregistrate pe parcursul anului 2017.

Termoelectrica” S.A este principalul producător de energie electrică în regim de cogenerare; producător și furnizor de energie termică în or. Chișinău și suburbii. Compania asigură cu servicii de termoficare peste 5600 de imobile, inclusiv circa 210 000 de apartamente și livrează în Sistemul Energetic Național circa 15% din consumul total de energie electrică al Republicii Moldova.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru