20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 31.05.2019

251 👁 Views.

IMG_20190530_193156

Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Apreciată pentru proiectele sale de dezvoltare și responsabilizare socială, întreprinderea Termoelectrica a primit două distincții importante în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, care  a avut loc joi seară, 30 mai.

În cadrul ceremoniei de înmânare a premiilor, Termoelectrica a obținut Medalia de Aur la categoria „Marca Comercială Responsabilă Social” și  statueta „Zeița Calității”, pentru realizările din domeniul calității.

Aceste distincții sunt rezultatul efortului și implicării tuturor angajaților Termoelectrica, care muncesc zilnic  astfel încât fiecare chișinăuian să se bucure de servicii de termoficare sigure și de calitate înaltă”, a menționat directorul general al Termoelectrica, Veaceslav ENI, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor.

Concursul se desfășoară anual sub egida Camerei de Comerț si Industrie din Republica Moldova, având obiectivul de a premia rezultatele semnificative obținute la capitolul calitatea produselor şi serviciilor prestate de către agenții economici autohtoni, dar si asigurarea implementării metodelor eficiente de management a calității în cadrul întreprinderii.

Anul trecut, în cadrul aceluiași concurs, Termoelectrica S.A. a fost premiată la fel – cu Medalia de Aur la categoria „MARCA COMERCIALĂ RESPONSABILĂ SOCIAL” și cu statueta „Zeița Calității”, cea mai mare distincție în domeniul calității, pentru realizările din domeniul calității, înregistrate pe parcursul anului 2017.

Termoelectrica” S.A este principalul producător de energie electrică în regim de cogenerare; producător și furnizor de energie termică în or. Chișinău și suburbii. Compania asigură cu servicii de termoficare peste 5600 de imobile, inclusiv circa 210 000 de apartamente și livrează în Sistemul Energetic Național circa 15% din consumul total de energie electrică al Republicii Moldova.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru