5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 07.02.2019

1.618 👁 Views.

04

Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Administrația Termoelectrica a reacționat prompt la problema Gării din Chișinău, ce a rămas fără nicio sursă de energie termică în plină iarnă, din cauza unei defecțiuni majore a propriei centrale pe gaz. Astfel, o echipă de specialiști ai întreprinderii este antrenată în lucrările de conectare a clădirii Gării la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET).

Atât pe parcursul zilei de astăzi, cât și celei de mâine, se efectuează lucrări de montare a Punctului Termic Individual și în paralel are loc conexiunea la rețelele termice primare.
”Lucrăm în regim alert, prim urmare, planificăm ca în cel mult două zile, să reușim să conectăm clădirea Gării la serviciile de termoficare, astfel încât angajații, precum și pasagerii care așteaptă aici trenul, să beneficieze cât mai urgent de confort termic”, a precizat Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica S.A..

 După conectarea la SACET, Gara Chișinău va avea parte de toate beneficiile unui sistem autonom de încălzire, însă mai ieftin, sigur, eficient și ecologic. Datorită Punctului Termic Individual instalat, administratorul clădirii va avea posibilitatea să regleze temperatura la căldură în funcție de necesitate și, totodată, clădirea va beneficia de apă caldă non-stop.

Proiectul de îmbunătăţire a eficienţei SACET, Pachetul C.1.3, implementat de Termoelectrica, în ultimii trei ani, prevede conectarea instituțiilor publice la sistemul centralizat de termoficare. În prezent, 75 de obiecte ce aparțin instituțiilor publice au fost deja conectate la încălzirea centralizată, în cadrul acestui Pachet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru