25 aprilie 2019
Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Experiența Termoelectrica, împărtășită în cadrul unei conferințe internaționale de la Moscova           Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 07.02.2019

587 👁 Views.

04

Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Administrația Termoelectrica a reacționat prompt la problema Gării din Chișinău, ce a rămas fără nicio sursă de energie termică în plină iarnă, din cauza unei defecțiuni majore a propriei centrale pe gaz. Astfel, o echipă de specialiști ai întreprinderii este antrenată în lucrările de conectare a clădirii Gării la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET).

Atât pe parcursul zilei de astăzi, cât și celei de mâine, se efectuează lucrări de montare a Punctului Termic Individual și în paralel are loc conexiunea la rețelele termice primare.
”Lucrăm în regim alert, prim urmare, planificăm ca în cel mult două zile, să reușim să conectăm clădirea Gării la serviciile de termoficare, astfel încât angajații, precum și pasagerii care așteaptă aici trenul, să beneficieze cât mai urgent de confort termic”, a precizat Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica S.A..

 După conectarea la SACET, Gara Chișinău va avea parte de toate beneficiile unui sistem autonom de încălzire, însă mai ieftin, sigur, eficient și ecologic. Datorită Punctului Termic Individual instalat, administratorul clădirii va avea posibilitatea să regleze temperatura la căldură în funcție de necesitate și, totodată, clădirea va beneficia de apă caldă non-stop.

Proiectul de îmbunătăţire a eficienţei SACET, Pachetul C.1.3, implementat de Termoelectrica, în ultimii trei ani, prevede conectarea instituțiilor publice la sistemul centralizat de termoficare. În prezent, 75 de obiecte ce aparțin instituțiilor publice au fost deja conectate la încălzirea centralizată, în cadrul acestui Pachet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru