20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 07.02.2019

695 👁 Views.

04

Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Administrația Termoelectrica a reacționat prompt la problema Gării din Chișinău, ce a rămas fără nicio sursă de energie termică în plină iarnă, din cauza unei defecțiuni majore a propriei centrale pe gaz. Astfel, o echipă de specialiști ai întreprinderii este antrenată în lucrările de conectare a clădirii Gării la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET).

Atât pe parcursul zilei de astăzi, cât și celei de mâine, se efectuează lucrări de montare a Punctului Termic Individual și în paralel are loc conexiunea la rețelele termice primare.
”Lucrăm în regim alert, prim urmare, planificăm ca în cel mult două zile, să reușim să conectăm clădirea Gării la serviciile de termoficare, astfel încât angajații, precum și pasagerii care așteaptă aici trenul, să beneficieze cât mai urgent de confort termic”, a precizat Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica S.A..

 După conectarea la SACET, Gara Chișinău va avea parte de toate beneficiile unui sistem autonom de încălzire, însă mai ieftin, sigur, eficient și ecologic. Datorită Punctului Termic Individual instalat, administratorul clădirii va avea posibilitatea să regleze temperatura la căldură în funcție de necesitate și, totodată, clădirea va beneficia de apă caldă non-stop.

Proiectul de îmbunătăţire a eficienţei SACET, Pachetul C.1.3, implementat de Termoelectrica, în ultimii trei ani, prevede conectarea instituțiilor publice la sistemul centralizat de termoficare. În prezent, 75 de obiecte ce aparțin instituțiilor publice au fost deja conectate la încălzirea centralizată, în cadrul acestui Pachet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru