7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 21.09.2020

2.617 👁 Views.

institut 2

Termoelectrica racordează la încălzire un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic prin sistemul de ventilare

image_pdfimage_print

Termoelectrica racordează la termoficarea centralizată un bloc chirurgical din cadrul Institutului Oncologic, prin intermediul sistemului de ventilare.

În acest sens a fost lansat un parteneriat de colaborare între Institutul Oncologic și Termoelectrica S.A..

Această metodă de conectare la încălzire este una inovativă, aplicată până în prezent de circa 10  consumatori ai Termoelectrica, printre care  se regăsesc centre comerciale și săli de concerte.

Lucrările presupun instalarea unui Punct Termic Individual (PTI) la branșamentul clădirii și reconstrucția unui tronson de rețea termică de conectare la rețeaua magistrală, din str. Korolenko.

Încălzirea și menținerea unui nivel termic corespunzător în blocul medical vor fi asigurate printr-un sistem de ventilare de ultima generație.

PTI-ul, responsabil de furnizarea energiei termice în clădire va asigura în mod automatizat confortul termic necesar, astfel încât temperatura aerului să corespundă indicilor stabiliți de regulamentele sanitare.

Totodată această instalație va permite clădirii spitalului să beneficieze de încălzire și apă caldă tot anul împrejur și să se deconecteze/conecteze de la serviciile de termoficare conform necesităților.

Termoelectrica își respectă promisiunea față de chișinăuieni de a identifica și a asigura cu soluții optime de furnizare pentru încălzire și prepararea apei calde menajere (ACM) în condiții de eficiență energetică, economii de costuri, confort și siguranță în utilizare” a accentuat Veaceslav Eni, directorul general la Termoelectrica S.A., în cadrul unor discuții cu managementul instituției spitalicești.

Până în prezent, Institutul Oncologic deține 10 blocuri racordate la SACET, dintre care trei blocuri sunt chirurgicale, iar două de tratament al pacienților.

5p9.ru