7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 04.12.2020

1.446 👁 Views.

exdrupo

Termoelectrica racordează la SACET o întreprindere municipală

image_pdfimage_print

Întreprinderea municipală „Exdrupo” responsabilă de exploatarea drumurilor și podurilor din mun. Chișinău va fi conectată la Sistemul ce Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET).
Potrivit parteneriatului de colaborare, Termoelectrica instalează două Puncte Termice Individuale (PTI) și efectuează lucrări de reconstrucție a unei rețele termice exterioare de conectare la rețeaua magistrală, lucrări care vor asigura clădirea cu energie termică pentru încălzire și apă caldă tot anul împrejur.

 Astfel, datorită instalării PTI-urilor, angajații întreprinderii Exdrupo vor beneficia de servicii de termoficare de calitate pe tot parcursul anului. Echipamentele noi vor oferi condiții mai bune de furnizarea a energiei termice în clădire și vor prepara și va livra apa caldă instantaneu. ,,Asigurarea confortului termic pentru consumatorii noștri este prioritatea echipei Termoelectrica, de aceea continuăm să investim în infrastructura de producere și furnizare a energiei termice” a menționat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

 Soluțiile de termoficare moderne implementate de Termoelectrica oferă multiple avantaje consumatorilor săi:
• furnizarea apei calde non-stop,
• independență față de vecini,
• costuri mici pentru un confort crescut,
• siguranța consumatorilor,
• protecția mediului înconjurător.

 Până acum, Termoelectrica are instalate cca 900 de PTI-uri în 466 de blocuri locative și 186 instituții publice pentru încălzire și prepararea apei calde direct la branșamentul blocului, ceea ce oferă consumatorilor un șir de beneficii și servicii de înaltă calitate.

5p9.ru