12 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 18.06.2020

486 👁 Views.

IMG_7685

Termoelectrica reabilitează un tronson de conducte termice din str. Albișoara. 800 blocuri locative – conectate la un tronson provizoriu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Echipa Termoelectrica S.A. a intervenit prompt, azi, 18 iunie, pentru a reabilita un tronson de rețea termică din str. Albișoara, ce alimentează cu agent termic pentru apă caldă locuitorii sectoarelor Râșcani, parțial Centru și Buiucani.

Pentru a nu admite deconectări de la livrarea energiei termice pentru prepararea apei calde, pe toată perioada lucrărilor, peste 800 de blocuri locative au fost reconectate printr-o schemă provizorie.

 Pe tronsonul cu diametrul nominal de 800mm str. Albișoara a fost depistat un segment de conducte într-o stare avansată de coroziune. Pentru a nu admite situații de avariere a acestora pe parcursul sezonului de termoficare, atunci când temperaturile vor fi scăzute, Termoelectrica a decis schimbarea tronsonului defectat.

 Lucrările urmează a fi desfășurate pe parcursul zilei de azi, în intervalul orelor 10:00- 21:00.

 În contextul acestor reabilitări, în intervalul orelor 10:00-12:00, urmează să aibă loc deversări de agent termic în râul Bâc.
Apa colorată în verde, care circulă prin reţelele termice magistrale ale Termoelectrica S.A., este inofensivă pentru mediul înconjurător și nu reprezintă niciun pericol pentru sănătatea oamenilor şi a altor viețuitoare.


Termoelectrica S.A. utilizează acest colorant biodegradabil (Fluoresceină) în scopul determinării scurgerilor de agent termic, în baza unui Aviz eliberat de Centrul de Sănătate Publică.
Odată cu interacțiunea luminii, această materie se descompune în cel mult 48 ore.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru