21 noiembrie 2019
Modernizarea SACET-ului din Chișinău – cel mai de succes Proiect în toată Europa de est și Asia centrală           Istorii de succes. Căldură și confort în fiecare casă!           Angajații Termoelectrica, implicați activ în acțiunile dedicate înverzirii plaiului           Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizată de Hramul orașului Chișinău           VIDEO. Termoelectrica - cu grijă și căldură pentru Dumneavoastră!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă           Termoelectrica: Încălzirea locuinței Dvs.- responsabilitatea noastră Video           Termoelectrica – pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           Invitație briefing. Termoelectrica - pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           TOMBOLA „Termoelectrica dăruiește căldură” revine: Oferim trei abonamente gratuite la încălzire          

Publicat: 02.11.2016

1.141 👁 Views.

img_4498

Termoelectrica S.A. a semnat un Acord de cooperare cu UTM

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. a încheiat  un Acord de cooperare cu Universitatea Tehnică din Moldova,  singura instituţie de învăţământ superior tehnic acreditată din ţară, specializată, inclusiv,  în pregătirea personalului  din domeniul termo-energeticii.

Memorandumul  a fost semnat  miercuri, 2 noiembrie,  de directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni şi Valentin Amariei, prorector, conferențiar universitar, doctor, UTM.

Acest parteneriat, dintre Termoelectrica S.A. şi UTM, va asigura o colaborare fructuoasă. Pe de o parte,  va spijni perfecţionarea specialiştilor didactici de la UTM şi de formare profesională a studenţilor și va asigura întreprinderea noastră cu noi specialişti, care vor contribui la dezvoltarea activităţii de cercetare şi dezvoltarea sectorului termo-energetic din ţară”, a declarat Veaceslav Eni.

Astfel, potrivit Acordului semnat de către ambele părţi, specialiştii Termoelectrica S.A. îşi asumă efectuarea stagiului cadrelor didactice ale Universităţii în subdiviziunile întreprinderii, organizarea lecţiilor practice, prevăzute în programul universitar, prin plasarea studenţilor în situaţii reale de producţie, ceea ce le va conferi abilităţi practice de muncă, pregătirea nu doar teoretică, dar  şi practică a  acestora, precum şi pregătirea tinerilor absolvenţi pentru piaţa muncii şi oferirea locurilor de muncă încă de pe băncile facultăţii.

Totodată, documentul prevede stabilirea unui dialog permanent între companie şi catedra Termotehnică și Management în Energetică, care în curând va fi restructurată şi redenumită în Departamentul Termoenergetică şi Managmentul în Energie, prezentarea nevoilor actuale ale companiei şi înaintarea propunerilor privind perfecţionarea programelor de studii la specialităţile cu interes universitar.            Mai mult, Termoelectrica S.A. va sprijini studenţii în elaborarea proiectelor de licenţă, tematica tezelor de masterat şi doctorat – cu caracter de implementare reală.

Acordul de parteneriat a fost încheiat pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitatea de prelungire.

img_4461img_4437 img_4517

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru