3 iulie 2020
Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab           Testimonial: Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie           Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel           Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!           Ministrul Sergiu Railean a participat la conferința aniversară dedicată celor 5 ani de activitate a Termoelectrica           Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare           Circa 100 000 de locuitori ai mun. Chișinău vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile           Soluțiile de termoficare centralizată, apreciate în cadrul Forumului „Urbanism și Dezvoltare durabilă”           Termoelectrica reabilitează un tronson de conducte termice din str. Albișoara. 800 blocuri locative – conectate la un tronson provizoriu           Termoelectrica premiază cei mai responsabili consumatori în cadrul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”          

Publicat: 02.11.2016

1.463 👁 Views.

img_4498

Termoelectrica S.A. a semnat un Acord de cooperare cu UTM

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. a încheiat  un Acord de cooperare cu Universitatea Tehnică din Moldova,  singura instituţie de învăţământ superior tehnic acreditată din ţară, specializată, inclusiv,  în pregătirea personalului  din domeniul termo-energeticii.

Memorandumul  a fost semnat  miercuri, 2 noiembrie,  de directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni şi Valentin Amariei, prorector, conferențiar universitar, doctor, UTM.

Acest parteneriat, dintre Termoelectrica S.A. şi UTM, va asigura o colaborare fructuoasă. Pe de o parte,  va spijni perfecţionarea specialiştilor didactici de la UTM şi de formare profesională a studenţilor și va asigura întreprinderea noastră cu noi specialişti, care vor contribui la dezvoltarea activităţii de cercetare şi dezvoltarea sectorului termo-energetic din ţară”, a declarat Veaceslav Eni.

Astfel, potrivit Acordului semnat de către ambele părţi, specialiştii Termoelectrica S.A. îşi asumă efectuarea stagiului cadrelor didactice ale Universităţii în subdiviziunile întreprinderii, organizarea lecţiilor practice, prevăzute în programul universitar, prin plasarea studenţilor în situaţii reale de producţie, ceea ce le va conferi abilităţi practice de muncă, pregătirea nu doar teoretică, dar  şi practică a  acestora, precum şi pregătirea tinerilor absolvenţi pentru piaţa muncii şi oferirea locurilor de muncă încă de pe băncile facultăţii.

Totodată, documentul prevede stabilirea unui dialog permanent între companie şi catedra Termotehnică și Management în Energetică, care în curând va fi restructurată şi redenumită în Departamentul Termoenergetică şi Managmentul în Energie, prezentarea nevoilor actuale ale companiei şi înaintarea propunerilor privind perfecţionarea programelor de studii la specialităţile cu interes universitar.            Mai mult, Termoelectrica S.A. va sprijini studenţii în elaborarea proiectelor de licenţă, tematica tezelor de masterat şi doctorat – cu caracter de implementare reală.

Acordul de parteneriat a fost încheiat pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitatea de prelungire.

img_4461img_4437 img_4517

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru