7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 03.10.2020

560 👁 Views.

120656037_3334659399902537_4325862997599843890_o

Termoelectrica s-a alăturat campaniei de salubrizare de toamnă, lansată de primăria mun. Chișinău

image_pdfimage_print
Termoelectrica s-a alăturat campaniei de salubrizare de toamnă, lansată de primăria mun. Chișinău.
Angajații întreprinderii, echipați cu măști de protecție, mănuși, saci, și motivația de a trăi într-un mediu mai îngrijit, au făcut curat, pe parcursul zilei de sâmbătă, 3 octombrie, pe terenurile aferente obiectelor întreprinderii din întreg mun. Chișinău, inclusiv Surselor de producere.

”Ne pasă de modul în care arată orașul nostru, de aceea ne implicăm sistematic în acțiuni de curățenie. În așa mod dezvoltăm spiritul civic și responsabilitatea socială în cadrul echipei Termoelectrica”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.
Frunzișul colectat a fost încărcat și transportat cu 5 autobasculate, care au efectuat în total 18 rute.
Termoelectrica participă activ în cadrul activităților de salubrizare de mai multe ori pe an, atât cu utilaje și unități de transport, cât și cu forță de muncă.
5p9.ru