25 aprilie 2019
Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Experiența Termoelectrica, împărtășită în cadrul unei conferințe internaționale de la Moscova           Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 24.05.2018

900 👁 Views.

0111

Termoelectrica S.A., exemplu de succes în cadrul unui Forum energetic din Oradea

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A., principalul producător și furnizor de energie termică din mun. Chișinău, a fost prezentată drept un exemplu de succes în cadrul Forumului organizat de către Termoficare Oradea și Asociația profesională COGEN România. Evenimentul, organizat în perioada 23-25 mai curent, la Oradea, a pus în dezbatere subiecte legate de termoficarea centralizată, provocări, strategii și soluții pentru dezvoltarea Sistemelor de Alimentare Centralizată cu Energie Termică.

Directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, a vorbit în cadrul dezbaterilor despre rezultatele înregistrate în cei trei ani de activitate ai întreprinderii, dar și despre prioritățile de dezvoltare ale sistemului centralizat de termoficare pentru următoarea perioadă.

”În acești trei ani de activitate, împreună cu echipa am creat mecanisme și programe care au dus la rezultatul scontat – relansarea și modernizarea sistemului centralizat de termoficare din mun. Chișinău. În toată această perioadă de  timp am modernizat zeci de km de rețele termice, am instalat sute de Puncte Termice Individuale, am pus în practică multiple programe care să ne apropie de clienții noștri, să le înțelegem problemele și să venim cu soluții în întâmpinare”, a menționat directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Totodată, cei prezenți la forum au apreciat  rezultatele remarcabile înregistrate de Termoficare Oradea, care sunt un exemplu de bune practici pentru majoritatea sistemelor de termoficare centralizată din România.

Evenimentul a fost organizat de către Termoficare Oradea și Asociația profesională COGEN România a Producătorilor de energie electrică și termică în cogenerare și a adunat reprezentanți ai autorităților locale din România, ai operatorilor de termoficare, ai mediului academic, precum și reprezentanți ai companiilor furnizoare de soluții și utilaje în termoficare.

33526220_1741989382552949_8057886511661580288_n

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru