5 aprilie 2020
Achită online factura la încălzire           Banca Mondială va acorda 100 milioane de dolari pentru modernizarea Termoelectrica           Termoelectrica: Noi producem lumină și căldură, voi stați acasă!           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Avantajele și beneficiile sistemului centralizat de termoficare, prezentate consumatorilor           Veaceslav ENI: Punem în centrul acțiunilor noastre sănătatea angajaților           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Clarificările Termoelectrica S.A. cu privire la contravenția întocmită de ANRE, în care este vizată           Termoelectrica S.A. suspendă temporar activitatea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii           Termoelectrica S.A. dă asigurări că serviciile de termoficare vor fi prestate în regim normal, fără întrerupere          

Publicat: 13.03.2020

450 👁 Views.

IMG_3316

Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În contextul temperaturilor exterioare ridicate din această perioadă, Termoelectrica S.A. precizează faptul că a diminuat la minimum temperatura admisibilă a agentului termic livrat consumatorilor.

Totodată, recomandăm gestionarilor fondului locativ și locatarilor să regleze la necesitate consumul de energie termică de la branșamentul blocului, pentru a evita supraîncălzirea locuințelor și a asigura un confort termic optim.

Astfel, pe parcursul zilei, atunci când temperaturile sunt ridicate, e necesar ca reprezentanții fondului locativ să intervină pentru a diminua consumul de energie termică, sau chiar să sisteze livrarea, iar seara, la necesitate, consumul să fie reluat.

În cazul în care administratorii blocurilor întâmpină anumite dificultăți în reglarea sau sistarea căldurii din bloc,  inginerii Termoelectrica S.A. sunt gata să intervină oricând, pentru a oferi tot suportul necesar.

Dacă unii locatari sunt nemulțumiți de modul în care este reglată căldura în blocuri, îi îndemnăm să solicite ajutor de la gestionarul fondului locativ.

Termoelectrica S.A. asigură cu energie termică 4425 de imobile, dintre care: 466 instituții bugetare, 784 agenți economici/alte instituții bugetare, 2860 de blocuri locative cu circa 209 mii de apartamente și 315 case particulare din mun. Chișinău.

Call Center Termoelectrica S.A.: 1300, 022 447 447

Sediile teritoriale ale Termoelectrica S.A. :

Sect. Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);

Sect. Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);

Sect. Râșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);

Sect. Botanica – str. Teilor 7/3; (0-22-779-411);

Sect. Buiucani – Ion Neculce 30 (022-751-529).

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru