15 iulie 2018
Modernizarea și eficientizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt o prioritate de bază pentru Termoelectrica S.A.. În acest context, zilnic sunt demarate o serie de activități focusate pe reabilitarea rețelelor termice și prevenirea situațiilor excepționale. Punctele în care se execută lucrările de astăzi, au fost vizitate de către directorul general al întreprinderii,           Astăzi ne bucurăm de o zi activă, focusată pe îndeplinirea unui șir de lucrări importante pentru asigurarea fiabilității sistemului centralizat de termoficare, astfel încât, cu fiecare modernizare, consumatorii noștri să beneficieze de servicii mult mai calitative și eficiente. citeşte tot           Modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și asigurarea consumatorilor cu servicii calitative este o prioritate pentru noi. Pentru implementarea acestui obiectiv, zilnic echipele întreprinderii lucrează pe mai multe segmente. citeşte tot           Începem ziua într-un mod activ, cu o agendă bine stabilită, focusată pe modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și îmbunătățirea continuă a serviciilor de termoficare! Așadar, pe parcursul zilei de marți, 10 iulie, echipele Termoelectrica S.A. sunt antrenate în  mai multe activități pe următoarele adrese: citeşte tot           Echipa de intervenție Termoelectrica S.A. are și astăzi un program activ. Lucrăm intens pe următoarele adrese: citeşte tot          

Publicat: 11.12.2017

914 👁 Views.

123

Termoelectrica S.A., premiată cu trofeul ”Cea mai bună Iniţiativă de Comunicare şi Sensibilizare”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Campania de comunicare și informare ”ÎNCĂLZIREA CENTRALIZATĂ AUTONOMĂ”, desfășurată de Termoelectrica S.A. pe parcursul verii, în curțile blocurilor locative din capitală, a fost desemnată cea mai bună inițiativă de comunicare și sensibilizare în domeniul eficienței energetice și energiei regenerabile.

Trofeul a fost înmânat vineri, 8 decembrie, în cadrul Galei Moldova Eco Energetică: ”Campania de comunicare pe care am reușit să o desfășurăm în această vară este un exemplu de succes în ceea ce ține cum să îți construiești o relație bazată pe informație veridică, interacțiune și colaborare directă cu clientul. Pe lângă faptul că am promovat activ soluțiile de eficiență energetică care necesită a fi implementate de fiecare din noi pentru a avea conform și economie, am reușit să avem o comunicare deschisă și eficientă cu consumatorii noștri, reușind să identificăm de comun acord soluții care le pot aduce economie, calitate și eficiență energetică la cel mai înalt nivel”, a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Totodată, în cadrul aceluiași eveniment, Termoelectrica S.A. în comun cu ACC 51/417 au fost premiate pentru ”Cel mai bun Proiect de Eficiență Energetică în Sectorul Energetic, Industrial, Clădirilor, Transporturilor și Public” în cadrul căruia a fost prezentat un exemplu de bune practici, în care locatarii din blocul din str. Pandurilor, 52 în colaborare cu Termoelectrica S.A. și-au modernizat sistemul de încălzire și preparare a apei calde menajere prin montarea distribuției pe orizontale și instalarea PTI – ului.

Soluția promovată de Termoelectrica, în cadrul proiectului Pandurilor, dar și în campania de comunicare: ”ÎNCĂLZIREA CENTRALIZATĂ AUTONOMĂ” presupune reabilitarea sistemelor interioare prin distribuţia pe orizontală a energiei termice  și instalarea Punctului Termic Individual în subsolul blocului. Pe lângă multe avantaje în utilizare, noul sistem oferă independență și economie la consum de până la 30%, dar și posibilitatea de conectare/ deconectare și reglare individuală a temperaturii la nivel de bloc, locuință, încăpere.

Campania de informare ”Încălzirea Centralizată Autonomă” a fost lansată la 31 mai curent în contextul lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice aferente exterioare și instalarea Punctelor Termice Individuale pentru căldură și prepararea apei calde menajere în circa 200 de clădiri din mun. Chișinău.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.