13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 11.12.2017

2.421 👁 Views.

123

Termoelectrica S.A., premiată cu trofeul ”Cea mai bună Iniţiativă de Comunicare şi Sensibilizare”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Campania de comunicare și informare ”ÎNCĂLZIREA CENTRALIZATĂ AUTONOMĂ”, desfășurată de Termoelectrica S.A. pe parcursul verii, în curțile blocurilor locative din capitală, a fost desemnată cea mai bună inițiativă de comunicare și sensibilizare în domeniul eficienței energetice și energiei regenerabile.

Trofeul a fost înmânat vineri, 8 decembrie, în cadrul Galei Moldova Eco Energetică: ”Campania de comunicare pe care am reușit să o desfășurăm în această vară este un exemplu de succes în ceea ce ține cum să îți construiești o relație bazată pe informație veridică, interacțiune și colaborare directă cu clientul. Pe lângă faptul că am promovat activ soluțiile de eficiență energetică care necesită a fi implementate de fiecare din noi pentru a avea conform și economie, am reușit să avem o comunicare deschisă și eficientă cu consumatorii noștri, reușind să identificăm de comun acord soluții care le pot aduce economie, calitate și eficiență energetică la cel mai înalt nivel”, a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Totodată, în cadrul aceluiași eveniment, Termoelectrica S.A. în comun cu ACC 51/417 au fost premiate pentru ”Cel mai bun Proiect de Eficiență Energetică în Sectorul Energetic, Industrial, Clădirilor, Transporturilor și Public” în cadrul căruia a fost prezentat un exemplu de bune practici, în care locatarii din blocul din str. Pandurilor, 52 în colaborare cu Termoelectrica S.A. și-au modernizat sistemul de încălzire și preparare a apei calde menajere prin montarea distribuției pe orizontale și instalarea PTI – ului.

Soluția promovată de Termoelectrica, în cadrul proiectului Pandurilor, dar și în campania de comunicare: ”ÎNCĂLZIREA CENTRALIZATĂ AUTONOMĂ” presupune reabilitarea sistemelor interioare prin distribuţia pe orizontală a energiei termice  și instalarea Punctului Termic Individual în subsolul blocului. Pe lângă multe avantaje în utilizare, noul sistem oferă independență și economie la consum de până la 30%, dar și posibilitatea de conectare/ deconectare și reglare individuală a temperaturii la nivel de bloc, locuință, încăpere.

Campania de informare ”Încălzirea Centralizată Autonomă” a fost lansată la 31 mai curent în contextul lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice aferente exterioare și instalarea Punctelor Termice Individuale pentru căldură și prepararea apei calde menajere în circa 200 de clădiri din mun. Chișinău.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru