7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 11.12.2017

2.815 👁 Views.

123

Termoelectrica S.A., premiată cu trofeul ”Cea mai bună Iniţiativă de Comunicare şi Sensibilizare”

image_pdfimage_print

Campania de comunicare și informare ”ÎNCĂLZIREA CENTRALIZATĂ AUTONOMĂ”, desfășurată de Termoelectrica S.A. pe parcursul verii, în curțile blocurilor locative din capitală, a fost desemnată cea mai bună inițiativă de comunicare și sensibilizare în domeniul eficienței energetice și energiei regenerabile.

Trofeul a fost înmânat vineri, 8 decembrie, în cadrul Galei Moldova Eco Energetică: ”Campania de comunicare pe care am reușit să o desfășurăm în această vară este un exemplu de succes în ceea ce ține cum să îți construiești o relație bazată pe informație veridică, interacțiune și colaborare directă cu clientul. Pe lângă faptul că am promovat activ soluțiile de eficiență energetică care necesită a fi implementate de fiecare din noi pentru a avea conform și economie, am reușit să avem o comunicare deschisă și eficientă cu consumatorii noștri, reușind să identificăm de comun acord soluții care le pot aduce economie, calitate și eficiență energetică la cel mai înalt nivel”, a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Totodată, în cadrul aceluiași eveniment, Termoelectrica S.A. în comun cu ACC 51/417 au fost premiate pentru ”Cel mai bun Proiect de Eficiență Energetică în Sectorul Energetic, Industrial, Clădirilor, Transporturilor și Public” în cadrul căruia a fost prezentat un exemplu de bune practici, în care locatarii din blocul din str. Pandurilor, 52 în colaborare cu Termoelectrica S.A. și-au modernizat sistemul de încălzire și preparare a apei calde menajere prin montarea distribuției pe orizontale și instalarea PTI – ului.

Soluția promovată de Termoelectrica, în cadrul proiectului Pandurilor, dar și în campania de comunicare: ”ÎNCĂLZIREA CENTRALIZATĂ AUTONOMĂ” presupune reabilitarea sistemelor interioare prin distribuţia pe orizontală a energiei termice  și instalarea Punctului Termic Individual în subsolul blocului. Pe lângă multe avantaje în utilizare, noul sistem oferă independență și economie la consum de până la 30%, dar și posibilitatea de conectare/ deconectare și reglare individuală a temperaturii la nivel de bloc, locuință, încăpere.

Campania de informare ”Încălzirea Centralizată Autonomă” a fost lansată la 31 mai curent în contextul lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice aferente exterioare și instalarea Punctelor Termice Individuale pentru căldură și prepararea apei calde menajere în circa 200 de clădiri din mun. Chișinău.

5p9.ru