15 iunie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect. Botanica, Buiucani și Ciocana           Termoelectrica reabilitează circa 10 km de conducte termice           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 04.12.2019

1.814 👁 Views.

IMG_8402

Termoelectrica S.A. – preocupată de problemele gestionarilor fondului locativ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. este preocupată de problemele gestionarilor fondului locativ, întrucât acestea afectează calitatea serviciilor prestate, dar și relația dintre furnizor și consumatorul final. Subiectul a fost discutat în cadrul unui atelier de lucru cu administratorii de blocuri, organizat de Termoelectrica S.A..

În cadrul discuțiilor, părțile au convenit identificarea unei soluții de îmbunătățire a relațiilor de colaborare cu gestionarii fondului locativ pentru asigurarea eficienței sistemelor interne din bloc,  simplificarea relațiilor de colaborare și interacțiune, precum și efectuarea unei analize ample privind starea sistemului intern din clădirile din capitală.

Potrivit directorului general, Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, consumatorii trebuie să beneficieze de servicii calitative și eficiente fără a fi afectați de problemele care s-au adunat de-a lungul anilor în sistem:

Suntem convinși că doar prin eforturi comune, a tuturor părților, putem depăși toate problemele adunate de-a lungul anilor, prin lansarea unor proiecte comune, astfel încât oamenii să beneficieze de un serviciu calitativ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru