19 martie 2019
Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID           Locatarii decid când își  conectează/ deconectează căldura în bloc           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 17.07.2018

1.827 👁 Views.

Termoelectrica

Termoelectrica S.A. reutilează Stația de Pompare nr.5 cu instalații de ultimă generație

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. modernizează Stația de Pompare nr. 5 din sect. Botanica, care asigură livrarea energiei termice pentru încălzire și prepararea apei calde menajere pentru peste 30.000 locuitori din zona de sud a mun. Chișinău.

Lucrările prevăd înlocuirea unui șir de echipamente importante, printre care:

  • instalarea convertizoarelor de frecvență;
  • instalarea a două pompe cu motoare electrice moderne;
  • montarea a cinci vane eficiente.

Proiectul face parte din Planul de Investiții pentru anul 2018 și are drept scop implementarea sistemului automatizat de control pentru asigurarea parametrilor de calitate și majorarea fiabilității sistemul de furnizare a serviciilor de termoficare și preparare a apei calde menajere.

Potrivit directorului general, Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, impactul acestor modernizări va fi resimțit în primul rând de către consumatori, întrucât va crește fiabilitatea sistemului, ceea ce va duce la scăderea numărului de deconectări provocate de șocurile hidraulice.

Utilajele existente din Stația de Pompare nr.5 sunt învechite și uzate, unele dintre ele funcționând în continu mai bine de 40 de ani, de la darea în exploatare a Stației de Pompare, ceea ce face ca aceste instalații să nu mai prezinte siguranță în exploatare. Implementarea acestor modernizări vor elimina  aceste riscuri, ceea ce va duce la asigurarea fiabilității livrării energiei termice în regim non-stop pentru locuitorii din sect. Botanica și zona Telecentru a sect. Centru,”, a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Având în vedere complexitatea acestor lucrări, în perioada 16 iulie (ora 09:00) – 21 iulie (ora 17:00), va fi sistată livrarea apei calde menajere pentru o serie de consumatori din sectorul Botanica  situați pe străzile:  Dacia, Zelinski, Independenței, Teilor, H. Botev, Decebal și Cuza Voda. Consumatorii vizați de deconectare au fost informați preventiv prin anunțuri afișate la intrarea în scările blocurilor, dar și pe site-ul nostru, www.termoelectrica.md, la rubrica ”Pentru Consumatori”, secțiunea ”Avarii. Întreruperi Programate”.

Termoelectrica S.A. își cere scuze pentru incomoditățile create și asigură că va depune tot efortul pentru finalizarea cu succes și în termen a lucrării!

Contați pe energia noastră!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru