5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 13.11.2017

2.191 👁 Views.

IMG_2731

Termoelectrica S.A. și Fondul pentru Eficiență Energetică vor lansa parteneriate în domeniul eficienței energetice

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. și Fondul pentru Eficiență Energetică își propun să lanseze parteneriate în domeniul îmbunătățirii eficienței energetice și energiei regenerabile. În acest sens  a fost semnat un Memorandum de colaborare, vineri, 10 noiembrie,  de către directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, și directorul executiv interimar al Fondului pentru Eficiență Energetică, Sergiu Corin.

Acordul prevede întreprinderea unor acțiuni comune cu privire la elaborarea și implementarea proiectelor în domeniile eficienței energetice și energiei regenerabile și schimbul de experiență și informații în domeniul vizat. Potrivit părților, prioritar, pe agenda de colaborare este susținerea consumatorilor conectați la sistemul centralizat de termoficare, a asociațiilor de locatari și instituțiilor publice din capitală, în acțiunile de modernizare a infrastructurii și îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor.

Împreună cu partenerii de la Fondul pentru Eficiență Energetică vom depune tot efortul pentru a  identifica oportunități și soluții de finanțare a proiectelor în domeniul eficienței energetice, eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică, energiei regenerabile și a măsurilor de economisire a energiei”, a declarat Veaceslav Eni.

În premieră are loc semnarea unui astfel de acord de colaborare dintre FEE cu instituțiile care activează pe teritoriul Republicii Moldova și cele străine. Cu siguranță acest memorandum  va aduce doar beneficii, în primul rând locuitorilor mun. Chișinău”, a conchis viceprim-ministrul, ministrul Economiei și Infrastructurii,  Octavian Calmîc, care a prezidat evenimentul.

Memorandumul a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire.

23469359_1539692009449355_439844357_o

IMG_2671

IMG_2705

IMG_2714

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru