15 iulie 2018
Modernizarea și eficientizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt o prioritate de bază pentru Termoelectrica S.A.. În acest context, zilnic sunt demarate o serie de activități focusate pe reabilitarea rețelelor termice și prevenirea situațiilor excepționale. Punctele în care se execută lucrările de astăzi, au fost vizitate de către directorul general al întreprinderii,           Astăzi ne bucurăm de o zi activă, focusată pe îndeplinirea unui șir de lucrări importante pentru asigurarea fiabilității sistemului centralizat de termoficare, astfel încât, cu fiecare modernizare, consumatorii noștri să beneficieze de servicii mult mai calitative și eficiente. citeşte tot           Modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și asigurarea consumatorilor cu servicii calitative este o prioritate pentru noi. Pentru implementarea acestui obiectiv, zilnic echipele întreprinderii lucrează pe mai multe segmente. citeşte tot           Începem ziua într-un mod activ, cu o agendă bine stabilită, focusată pe modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și îmbunătățirea continuă a serviciilor de termoficare! Așadar, pe parcursul zilei de marți, 10 iulie, echipele Termoelectrica S.A. sunt antrenate în  mai multe activități pe următoarele adrese: citeşte tot           Echipa de intervenție Termoelectrica S.A. are și astăzi un program activ. Lucrăm intens pe următoarele adrese: citeşte tot          

Publicat: 13.11.2017

641 👁 Views.

IMG_2731

Termoelectrica S.A. și Fondul pentru Eficiență Energetică vor lansa parteneriate în domeniul eficienței energetice

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. și Fondul pentru Eficiență Energetică își propun să lanseze parteneriate în domeniul îmbunătățirii eficienței energetice și energiei regenerabile. În acest sens  a fost semnat un Memorandum de colaborare, vineri, 10 noiembrie,  de către directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, și directorul executiv interimar al Fondului pentru Eficiență Energetică, Sergiu Corin.

Acordul prevede întreprinderea unor acțiuni comune cu privire la elaborarea și implementarea proiectelor în domeniile eficienței energetice și energiei regenerabile și schimbul de experiență și informații în domeniul vizat. Potrivit părților, prioritar, pe agenda de colaborare este susținerea consumatorilor conectați la sistemul centralizat de termoficare, a asociațiilor de locatari și instituțiilor publice din capitală, în acțiunile de modernizare a infrastructurii și îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor.

Împreună cu partenerii de la Fondul pentru Eficiență Energetică vom depune tot efortul pentru a  identifica oportunități și soluții de finanțare a proiectelor în domeniul eficienței energetice, eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică, energiei regenerabile și a măsurilor de economisire a energiei”, a declarat Veaceslav Eni.

În premieră are loc semnarea unui astfel de acord de colaborare dintre FEE cu instituțiile care activează pe teritoriul Republicii Moldova și cele străine. Cu siguranță acest memorandum  va aduce doar beneficii, în primul rând locuitorilor mun. Chișinău”, a conchis viceprim-ministrul, ministrul Economiei și Infrastructurii,  Octavian Calmîc, care a prezidat evenimentul.

Memorandumul a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire.

23469359_1539692009449355_439844357_o

IMG_2671

IMG_2705

IMG_2714

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.