5 aprilie 2020
Achită online factura la încălzire           Banca Mondială va acorda 100 milioane de dolari pentru modernizarea Termoelectrica           Termoelectrica: Noi producem lumină și căldură, voi stați acasă!           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Avantajele și beneficiile sistemului centralizat de termoficare, prezentate consumatorilor           Veaceslav ENI: Punem în centrul acțiunilor noastre sănătatea angajaților           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Clarificările Termoelectrica S.A. cu privire la contravenția întocmită de ANRE, în care este vizată           Termoelectrica S.A. suspendă temporar activitatea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii           Termoelectrica S.A. dă asigurări că serviciile de termoficare vor fi prestate în regim normal, fără întrerupere          

Publicat: 18.03.2020

362 👁 Views.

Reactie Termoelectrica

Termoelectrica S.A. suspendă temporar activitatea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Având în vedere evoluția situației epidimiologice privind riscul de infectare cu virusul COVID-19 și pentru a proteja sănătatea consumatorilor și a angajaților săi, Termoelectrica S.A. a suspendat temporar activitatea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii.

În această perioadă, consumatorii vor primi consultații și suport de la distanță, prin următoarele canale de comunicare:
• Site-ul oficial al Termoelectrica S.A. – www.termoelectrica.md;
• Pagina de Facebook a companiei – Termoelectrica S.A.;
• Centrul de Apel – 1300, 022 447 447;
• Aplicația Viber: 069-444-144 (disponibil pentru text, imagini foto și video) pentru raportarea problemelor tehnice.
Toate canalele menționate mai sus sunt disponibile 24/24.

Totodată, în cazuri de urgență, administrația întreprinderii poate fi contactată prin intermediul următoarelor adrese de e-mail sau telefoane de contact: anticamera@termoelectrica.md; cancelaria@termoelectrica.md; ghiseu.unic@termoelectrica.md și la nr. de telefon: 022 436 459; 022 436 403; 022 436 482.

În funcție de evoluția situației epidemiologice, programul de activitate al Centrului Comercial va fi reevaluat, iar despre reluarea activității acestuia vom informa ulterior.

Reiterăm faptul că, întrucât Termoelectrica S.A. este o companie energetică de o importanță strategică la nivel național, asigurând producerea a 15% din necesarul de energie electrică și producerea și furnizarea energiei termice pentru aproximativ 70% dintre locuitorii mun. Chișinău, activitatea tehnologică și operațională a companiei nu fi afectată în această perioadă, iar continutatea prestării serviciilor va fi asigurată fără întrerupere.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru