13 iulie 2020
Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab           Testimonial: Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie           Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel           Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!           Ministrul Sergiu Railean a participat la conferința aniversară dedicată celor 5 ani de activitate a Termoelectrica           Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare           Circa 100 000 de locuitori ai mun. Chișinău vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile           Soluțiile de termoficare centralizată, apreciate în cadrul Forumului „Urbanism și Dezvoltare durabilă”          

Publicat: 18.03.2020

757 👁 Views.

Reactie Termoelectrica

Termoelectrica S.A. suspendă temporar activitatea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Având în vedere evoluția situației epidimiologice privind riscul de infectare cu virusul COVID-19 și pentru a proteja sănătatea consumatorilor și a angajaților săi, Termoelectrica S.A. a suspendat temporar activitatea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii.

În această perioadă, consumatorii vor primi consultații și suport de la distanță, prin următoarele canale de comunicare:
• Site-ul oficial al Termoelectrica S.A. – www.termoelectrica.md;
• Pagina de Facebook a companiei – Termoelectrica S.A.;
• Centrul de Apel – 1300, 022 447 447;
• Aplicația Viber: 069-444-144 (disponibil pentru text, imagini foto și video) pentru raportarea problemelor tehnice.
Toate canalele menționate mai sus sunt disponibile 24/24.

Totodată, în cazuri de urgență, administrația întreprinderii poate fi contactată prin intermediul următoarelor adrese de e-mail sau telefoane de contact: anticamera@termoelectrica.md; cancelaria@termoelectrica.md; ghiseu.unic@termoelectrica.md și la nr. de telefon: 022 436 459; 022 436 403; 022 436 482.

În funcție de evoluția situației epidemiologice, programul de activitate al Centrului Comercial va fi reevaluat, iar despre reluarea activității acestuia vom informa ulterior.

Reiterăm faptul că, întrucât Termoelectrica S.A. este o companie energetică de o importanță strategică la nivel național, asigurând producerea a 15% din necesarul de energie electrică și producerea și furnizarea energiei termice pentru aproximativ 70% dintre locuitorii mun. Chișinău, activitatea tehnologică și operațională a companiei nu fi afectată în această perioadă, iar continutatea prestării serviciilor va fi asigurată fără întrerupere.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru