19 martie 2019
Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID           Locatarii decid când își  conectează/ deconectează căldura în bloc           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 29.03.2018

774 👁 Views.

IMG_0397

Termoelectrica salută reformele în domeniul eficienței energetice, dezbătute la EU4Energy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Cadrul legal în domeniul eficienței energetice din Republica Moldova, precum și necesitatea consolidării  instituțiilor responsabile  de implementarea politicilor în domeniul  energetic sunt subiectele care au fost dezbătute în cadrul primei Conferințe la nivel înalt privind eficiența energetică, organizată astăzi, 29 martie, sub auspiciile Proiectului UE pentru Guvernanță Energetică.

La platforma de discuții a participat și directorul General al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, care a menționat că necesitatea implementării reformelor din domeniul eficienței energetice este mare, iar în urma acestora vor avea de câștigat nu doar consumatorii finali, dar și companiile energetice.

”Îmbunătățirea eficienței energetice este un obiectiv de dezvoltare și pentru Termoelectrica S.A. la care lucrăm zi de zi, printr-un șir de proiecte în derulare, iar altele finalizate. Aici putem scoate în evidență modernizarea rețelelor termice, a instalațiilor de producere și livrare, reabilitarea Stațiilor de pompare, instalarea Punctelor Termice Individuale atât în blocuri locative, cât și clădiri publice, iar cel mai important este implementarea proiectelor de modernizare a infrastructurii de livrare a energiei termice în blocurile locative”, menționează Veacesla Eni, directorul general Termoelectrica S.A..

La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii, în frunte cu Secretarul de Stat, Vitalie Iurcu, șeful Delegației  permanente a UE în Republica Moldova, Ambasadorul Peter Michalko,  și directorul Secretariatului Comunității Energetice, Janez Kopac.

Evenimentul a fost organizat în cadrul Proiectului EU4Energy Governance, ce are drept scop îmbunătățirea  aprovizionării cu energie, securitate și conectivitate, precum și  promovarea eficienței energetice și a utilizării resurselor regenerabile de energie în țările ce fac parte din parteneriatul Estic, din care face parte și Republica Moldova.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru