15 iulie 2018
Modernizarea și eficientizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt o prioritate de bază pentru Termoelectrica S.A.. În acest context, zilnic sunt demarate o serie de activități focusate pe reabilitarea rețelelor termice și prevenirea situațiilor excepționale. Punctele în care se execută lucrările de astăzi, au fost vizitate de către directorul general al întreprinderii,           Astăzi ne bucurăm de o zi activă, focusată pe îndeplinirea unui șir de lucrări importante pentru asigurarea fiabilității sistemului centralizat de termoficare, astfel încât, cu fiecare modernizare, consumatorii noștri să beneficieze de servicii mult mai calitative și eficiente. citeşte tot           Modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și asigurarea consumatorilor cu servicii calitative este o prioritate pentru noi. Pentru implementarea acestui obiectiv, zilnic echipele întreprinderii lucrează pe mai multe segmente. citeşte tot           Începem ziua într-un mod activ, cu o agendă bine stabilită, focusată pe modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și îmbunătățirea continuă a serviciilor de termoficare! Așadar, pe parcursul zilei de marți, 10 iulie, echipele Termoelectrica S.A. sunt antrenate în  mai multe activități pe următoarele adrese: citeşte tot           Echipa de intervenție Termoelectrica S.A. are și astăzi un program activ. Lucrăm intens pe următoarele adrese: citeşte tot          

Publicat: 29.03.2018

256 👁 Views.

IMG_0397

Termoelectrica salută reformele în domeniul eficienței energetice, dezbătute la EU4Energy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Cadrul legal în domeniul eficienței energetice din Republica Moldova, precum și necesitatea consolidării  instituțiilor responsabile  de implementarea politicilor în domeniul  energetic sunt subiectele care au fost dezbătute în cadrul primei Conferințe la nivel înalt privind eficiența energetică, organizată astăzi, 29 martie, sub auspiciile Proiectului UE pentru Guvernanță Energetică.

La platforma de discuții a participat și directorul General al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, care a menționat că necesitatea implementării reformelor din domeniul eficienței energetice este mare, iar în urma acestora vor avea de câștigat nu doar consumatorii finali, dar și companiile energetice.

”Îmbunătățirea eficienței energetice este un obiectiv de dezvoltare și pentru Termoelectrica S.A. la care lucrăm zi de zi, printr-un șir de proiecte în derulare, iar altele finalizate. Aici putem scoate în evidență modernizarea rețelelor termice, a instalațiilor de producere și livrare, reabilitarea Stațiilor de pompare, instalarea Punctelor Termice Individuale atât în blocuri locative, cât și clădiri publice, iar cel mai important este implementarea proiectelor de modernizare a infrastructurii de livrare a energiei termice în blocurile locative”, menționează Veacesla Eni, directorul general Termoelectrica S.A..

La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii, în frunte cu Secretarul de Stat, Vitalie Iurcu, șeful Delegației  permanente a UE în Republica Moldova, Ambasadorul Peter Michalko,  și directorul Secretariatului Comunității Energetice, Janez Kopac.

Evenimentul a fost organizat în cadrul Proiectului EU4Energy Governance, ce are drept scop îmbunătățirea  aprovizionării cu energie, securitate și conectivitate, precum și  promovarea eficienței energetice și a utilizării resurselor regenerabile de energie în țările ce fac parte din parteneriatul Estic, din care face parte și Republica Moldova.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.