30 iulie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Botanica, Buiucani și Râșcani           Termoelectrica reabilitează circa 10 km de conducte termice           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 22.07.2021

534 👁 Views.

Reactie Termoelectrica

Termoelectrica solicită retragerea și dezmințirea unor informații false

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica dezminte informațiile apărute pe portalul de știri www.timpul.md și preluate de alte surse media, ce fac referire la modernizarea Blocului energetic nr.1 și proiectul de modernizare a Blocului nr.2.

Articolul conține afirmații inventate și neîntemeiate, autorul încercând astfel să discrediteze instituția și să lezeze onoarea și reputația companiei Termoelectrica și a partenerilor de dezvoltare.

Regretăm faptul că autorul anonim al materialului a recurs la publicarea unor informații false și acuzații nefondate în loc să solicite informaţie oficială de la instituție, într-o manieră corectă și profesionistă.

Pe această cale, Termoelectrica solicită retragerea imediată a articolului cu conținut absolut incorect și denigratoriu, rezervându-și dreptul de sesizare a organelor abilitate de drept în scopul stabilirii și pedepsirii persoanelor culpabile, precum și încasării prejudiciilor materiale și morale cauzate.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru