1 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 22.07.2021

980 👁 Views.

Reactie Termoelectrica

Termoelectrica solicită retragerea și dezmințirea unor informații false

image_pdfimage_print

Termoelectrica dezminte informațiile apărute pe portalul de știri www.timpul.md și preluate de alte surse media, ce fac referire la modernizarea Blocului energetic nr.1 și proiectul de modernizare a Blocului nr.2.

Articolul conține afirmații inventate și neîntemeiate, autorul încercând astfel să discrediteze instituția și să lezeze onoarea și reputația companiei Termoelectrica și a partenerilor de dezvoltare.

Regretăm faptul că autorul anonim al materialului a recurs la publicarea unor informații false și acuzații nefondate în loc să solicite informaţie oficială de la instituție, într-o manieră corectă și profesionistă.

Pe această cale, Termoelectrica solicită retragerea imediată a articolului cu conținut absolut incorect și denigratoriu, rezervându-și dreptul de sesizare a organelor abilitate de drept în scopul stabilirii și pedepsirii persoanelor culpabile, precum și încasării prejudiciilor materiale și morale cauzate.

5p9.ru