25 aprilie 2019
Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Experiența Termoelectrica, împărtășită în cadrul unei conferințe internaționale de la Moscova           Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 13.09.2018

1.261 👁 Views.

tombola 2018

TOMBOLA Termoelectrica dăruiește căldură, la a II-a ediție: 3 abonamente gratuite la încălzire. Detalii despre concurs

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

De sărbătoarea hramul orașului Chișinău, Termoelectrica S.A. lansează a doua ediție a Tombolei ”Termoelectrica dăruiește căldură”. În cadrul concursului vor fi puse la bătaie  trei abonamente gratuite pentru încălzirea locuinței pentru cei mai norocoși locuitori ai capitalei, conectați la sistemul centralizat de termoficare. Ca și în anul precedent, câștigătorii vor fi aleși  chiar pe 14 octombrie, la cortul întreprinderii Termoelectrica S.A., care va fi amplasat în centrul capitalei.

Prin această activitate ne-am propus să fim mai aproape de oameni, dăruind căldură la propriu. În anul precedent am observat un interes deosebit de participare din partea oamenilor și am decis că este de datoria noastră să facem din această activitate o tradiție frumoasă și plăcută atât pentru noi în calitate de producător și furnizor de energie, cât și pentru locuitorii acestui oraș frumos”, a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Toți doritorii care vor să participe la concurs trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Să nu dețină datorii față de consumul de energie termică (încălzire și apă caldă menajeră);
  • Să prezinte factura achitată pentru energia termică și apa caldă menajeră (pentru ultima lună de facturare);
  • Să declare pe propria răspundere, precum că deține în proprietate/ locațiune/folosință apartamentul;
  • Să se înregistreze pentru participarea la tombolă;
  • Să se identifice cu actul de identitate.

Înregistrarea la tombolă va începe la ora 10:00 şi se va încheia la ora 15:50, la standul Termoelectrica. Câștigătorii selectați prin tragere la sorți vor fi premiați cu certificate,  conform premiului obținut:

  • Premiul I – 3 luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (octombrie, noiembrie, decembrie 2018);
  • Premiul II – 2 luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (noiembrie, decembrie 2018);
  • Premiul III – 1 lună de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (decembrie 2018).

Extragerea câștigătorilor va avea loc în  mod public, în aceeași zi, pe 14 octombrie,  ora 16:00, la standul Termoelectrica S.A. de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Prezența participanților la tragerea la sorți este OBLIGATORIE. În cazul în care persoana desemnată câștigătoare nu este la fața locului, se va extrage un alt talon.

Mai multe detalii despre organizarea tombolei ”Termoelectrica dăruiește căldură” aflați în Regulamentul anexat.

Regulament privind desfăşurarea tombolei 2018

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru