3 iulie 2020
Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab           Testimonial: Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie           Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel           Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!           Ministrul Sergiu Railean a participat la conferința aniversară dedicată celor 5 ani de activitate a Termoelectrica           Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare           Circa 100 000 de locuitori ai mun. Chișinău vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile           Soluțiile de termoficare centralizată, apreciate în cadrul Forumului „Urbanism și Dezvoltare durabilă”           Termoelectrica reabilitează un tronson de conducte termice din str. Albișoara. 800 blocuri locative – conectate la un tronson provizoriu           Termoelectrica premiază cei mai responsabili consumatori în cadrul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”          

Publicat: 30.09.2019

1.767 👁 Views.

tombola 2019

TOMBOLA „Termoelectrica dăruiește căldură” revine: Oferim trei abonamente gratuite la încălzire

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Surpriză pentru chișinăuieni de Hramul orașului. Tombola: “Termoelectrica dăruiește căldură” revine și în acest an, fiind deja la a treia ediție! Astfel, toți locuitorii capitalei, conectați la sistemul centralizat de termoficare și fără datorii pentru consumul de energie pot câștiga trei abonamente gratuite pentru încălzirea locuinței.

Participanții la concurs trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
• Să nu dețină datorii față de consumul de energie termică (încălzire și apă caldă menajeră);
• Să prezinte factura achitată pentru energia termică și apa caldă menajeră (pentru ultima lună de facturare);
• Să declare pe propria răspundere, precum că deține în proprietate/ locațiune/folosință apartamentul;
• Să se înregistreze pentru participarea la tombolă;
• Să se identifice cu actul de identitate.

Înregistrarea la tombolă va începe la ora 10:00 şi se va încheia la ora 15:50, la standul Termoelectrica, situat la intrarea în Scuarul Europei din Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt. Câștigătorii selectați prin tragere la sorți vor fi premiați cu certificate, conform premiului obținut:
• Premiul I – 3 luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (octombrie, noiembrie, decembrie 2019);
• Premiul II – 2 luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (noiembrie, decembrie 2019);
• Premiul III – 1 lună de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (decembrie 2019).

Extragerea câștigătorilor va avea loc în mod public, în aceeași zi, pe 14 octombrie, ora 16:00, la standul Termoelectrica S.A.. Prezența participanților la tragerea la sorți este OBLIGATORIE. În cazul în care persoana desemnată câștigătoare nu este la fața locului, se va extrage un alt talon.

Mai multe detalii despre organizarea tombolei ”Termoelectrica dăruiește căldură” aflați în Regulamentul anexat.

Anexă: Regulament privind desfășurarea tombolei 2019.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru