19 mai 2019
Planul investițional pentru anul 2019           Identificarea căilor de îmbunătățire a serviciilor de termoficare – o prioritate pentru Termoelectrica           Angajații Termoelectrica S.A. s-au implicat activ în curățenia generală de primăvară           Felicitarea directorului general cu ocazia Sărbătorilor de Paști           Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 26.09.2018

1.144 👁 Views.

210924

Tronsonul de rețea termică din str. M. Viteazul, modernizat. Urmează conectarea consumatorilor la conductele reabilitate

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Lucrările de modernizare a unui tronson important de rețele termice din str. Mihai Viteazul, în perimetrul str. Mitropolit Dosoftei și str-la Sf. Andrei, se apropie de final. Până la sfârșitul acestei săptămâni urmează să fie efectuate lucrările de reconectare a consumatorilor din sec. Buiucani la tronsonul modernizat de  conducte termice, pe o lungime de 820 metri și cu Diametrul Nominal 700  mm.

Menționăm faptul că această lucrare are o importantă deosebită pentru  funcționarea eficientă a Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) ce tinde să funcționeze în mare parte în regim de cogenerare. Totodată, aceste lucrări vor avea un impact direct și asupra consumatorilor din sectorul Buiucani, care vor avea parte de servicii de termoficare mult mai calitative și fiabile.

În contextul acestor lucrări, în perioada 26 septembrie (09:00)- 30 septembrie (18:00) pentru o parte din locuitorii sectorului Buiucani va fi sistat serviciul de livrare a energiei termice pentru prepararea apei calde. Echipele de specialiști ai companiei vor munci în regim non stop, astfel încât lucrarea  să fie finalizată cât mai rapid.

UPDATE (01.10.2018)

Vă aducem la cunoștință că în legătură cu complexitatea lucrărilor, precum și pentru a preveni factorii de risc care ar putea apărea pe parcurs am fost nevoiți să prelungim deconectarea pentru o parte din adrese. La momentul de față,  o parte din blocurile afectate de sistarea livrării energiei termice sunt în proces de conectare (perimetrul str. Calea Ieșilor, I. Creangă, E. Coca, Călărași, Drumul Crucii, o parte din str. I. Neculce) ceea ce înseamnă că până la sfârșitul acestei zile, vor beneficia de apă caldă.

De cealalată parte, lucrarea complexă ne impune în situația de a prelungi deconectarea, până pe 5 octombrie, pentru alte adrese situate în perimetrul străzilor: M. Viteazul, 10/1, Alba-Iulia, N. Costin, o parte din loc. str. V. Lupu și I. Neculce, Teodorovici, Sucevița, Paris, Marinescu și șos. Balcani).

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create și vă informăm că depunem tot efortul pentru a finaliza această lucrare într-un timp cât mai scurt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru