21 octombrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 18.02.2016

8.394 👁 Views.

55

Modernizarea şi eficientizarea

image_pdfimage_print

Modernizarea şi eficientizarea sunt priorităţile majore în activitatea întreprinderii.

Ne bucurăm să vă comunicăm faptul că urmează să fie reutilate principalele Staţii de Pompare şi nu doar.

Credem că serviciile prestate vor fi mult mai calitative, iar consumatorul final o să fie mulţumit. Sistemul Centralizat de Alimentare cu Energie Termică este cel mai sigur.

Ne dorim ca aceste realizări frumoase să fie cunoscute de către consumatorul final. Lucrările realizate vor avea un impact major pentru eficienţa SACET. Peste 2 mii oameni trudesc pentru confortul termic al locuitorilor municipiului Chişinău. Dedicaţia, responsabilitatea şi dorinţa de a schimba lucrurile este imensă.

În toamna anului trecut a demarat în forță modernizarea masivă a sectorului de termoficare din Chișinău.

Lucrările se desfășoară cu susținerea financiară a Băncii Mondiale.
Pînă în 2020 urnează să fie executatea lucrări inginerești fără precedent:

Leave a Reply

5p9.ru