17 mai 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect. Ciocana, Botanica și Buiucani           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 29.05.2019

1.325 👁 Views.

IMG_6243

Veaceslav Eni: Confortul și încrederea consumatorului sunt prioritatea noastră

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica este în plin proces de modernizare, iar îmbunătățirea calității serviciilor și focusarea către consumatori sunt principalele obiective de dezvoltare ale întreprinderii. Declarația a fost făcută de către directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, în cadrul Adunării Generale Anuale a Acționarilor, care avut loc miercuri, 29 mai curent.

În cadrul ședinței au fost prezentate rezultatele înregistrate de Termoelectrica S.A. pe parcursul anului 2018, proiectele de dezvoltare implementate, dar și impactul acestora atât pentru consumatori, cât și pentru întreprindere. Totodată, a fost aprobat Planul de Afaceri pentru anul 2019 ce urmărește atingerea mai multor obiective de bază, inclusiv obținerea profitului, majorarea venitului și optimizarea costurilor.

“Suntem în plin proces de implementare a Planului de Investiții pentru anul 2019, care este unul ambițios, ce presupune modernizarea ansamblului tehnologic de producere a energiei termice și electrice prin cogenerare și distribuție a energie termice. Doar prin astfel de investiții putem îmbunătăți serviciile noastre și să oferim confort consumatorilor”, a adăugat directorul general Termoelectrica S.A..

Evenimentul a întrunit reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii și ai Agenției Proprietății Publice, membri ai Consiliului Societății, Comisiei de Cenzori și reprezentanții statului.
IMG_6213

IMG_6243

IMG_6209

IMG_6211

IMG_6218

IMG_6236

IMG_6238

IMG_6257

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru