10 august 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 29.05.2019

1.340 👁 Views.

IMG_6243

Veaceslav Eni: Confortul și încrederea consumatorului sunt prioritatea noastră

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica este în plin proces de modernizare, iar îmbunătățirea calității serviciilor și focusarea către consumatori sunt principalele obiective de dezvoltare ale întreprinderii. Declarația a fost făcută de către directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, în cadrul Adunării Generale Anuale a Acționarilor, care avut loc miercuri, 29 mai curent.

În cadrul ședinței au fost prezentate rezultatele înregistrate de Termoelectrica S.A. pe parcursul anului 2018, proiectele de dezvoltare implementate, dar și impactul acestora atât pentru consumatori, cât și pentru întreprindere. Totodată, a fost aprobat Planul de Afaceri pentru anul 2019 ce urmărește atingerea mai multor obiective de bază, inclusiv obținerea profitului, majorarea venitului și optimizarea costurilor.

“Suntem în plin proces de implementare a Planului de Investiții pentru anul 2019, care este unul ambițios, ce presupune modernizarea ansamblului tehnologic de producere a energiei termice și electrice prin cogenerare și distribuție a energie termice. Doar prin astfel de investiții putem îmbunătăți serviciile noastre și să oferim confort consumatorilor”, a adăugat directorul general Termoelectrica S.A..

Evenimentul a întrunit reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii și ai Agenției Proprietății Publice, membri ai Consiliului Societății, Comisiei de Cenzori și reprezentanții statului.
IMG_6213

IMG_6243

IMG_6209

IMG_6211

IMG_6218

IMG_6236

IMG_6238

IMG_6257

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru