19 august 2019
Directorul general Termoelectrica: Investițiile în soluțiile tehnice aplicate de noi trebuie să fie eficiente și durabile           Veaceslav Eni: Echipa Termoelectrica muncește 24/24 pentru a presta neîntrerupt consumatorilor servicii calitative           60 de Puncte Termice Centrale vor funcționa automatizat și vor deveni mai autonome           VIDEO: Termoelectrica împreună cu partenerii de la Banca Mondială identifică noi soluții de eficientizare a Surselor de generare           VIDEO: 86 de clădiri vor avea un sistem modernizat de livrare a căldurii și a apei calde           Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica          

Publicat: 02.08.2019

212 👁 Views.

67766349_1282800088556286_2603784392321007616_n

Veaceslav Eni: Echipa Termoelectrica muncește 24/24 pentru a presta neîntrerupt consumatorilor servicii calitative

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Progresele înregistrate de Termoelectrica au fost apreciate pe larg de către membrii Consiliului Societății, care au participat la o ședință de lucru cu managementul companiei.

În cadrul ședinței, Veaceslav Eni a informat Consiliul despre activitățile curente ale întreprinderii, realizarea programului investițional și rezultatele activității financiare.

Au fost realizate progrese pe toată infrastructura Termoelectrica. O bună parte dintre lucrările planificate au fost deja executate, iar acestea cuprind: reabilitarea a circa 20 km de conducte termică, montarea a peste 120 de PTI-uri, înlocuirea echipamentelor electrice la 60 PTC-uri, lucrări ample la Surse, printre care reconstrucția substanțială a unui bloc energetic la CET Sursa I, precum și atingerea indicatorilor de performanță.

Echipa Termoelectrica muncește 24/24 pentru a presta neîntrerupt consumatorilor servicii calitative. Pe parcursul anului 2019 am continuat modernizarea infrastructurii și am determinat eficientizarea sistemului termoenergetic gestionat de Termoelectrica. Am setat un obiectiv nou – ”Zero pierderi. Zero avarii și toate deciziile noastre vor fi orientate spre el”, a relatat Veaceslav Eni în cadrul discuțiilor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru