13 iulie 2020
Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab           Testimonial: Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie           Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel           Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!           Ministrul Sergiu Railean a participat la conferința aniversară dedicată celor 5 ani de activitate a Termoelectrica           Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare           Circa 100 000 de locuitori ai mun. Chișinău vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile           Soluțiile de termoficare centralizată, apreciate în cadrul Forumului „Urbanism și Dezvoltare durabilă”          

Publicat: 02.08.2019

1.245 👁 Views.

67766349_1282800088556286_2603784392321007616_n

Veaceslav Eni: Echipa Termoelectrica muncește 24/24 pentru a presta neîntrerupt consumatorilor servicii calitative

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Progresele înregistrate de Termoelectrica au fost apreciate pe larg de către membrii Consiliului Societății, care au participat la o ședință de lucru cu managementul companiei.

În cadrul ședinței, Veaceslav Eni a informat Consiliul despre activitățile curente ale întreprinderii, realizarea programului investițional și rezultatele activității financiare.

Au fost realizate progrese pe toată infrastructura Termoelectrica. O bună parte dintre lucrările planificate au fost deja executate, iar acestea cuprind: reabilitarea a circa 20 km de conducte termică, montarea a peste 120 de PTI-uri, înlocuirea echipamentelor electrice la 60 PTC-uri, lucrări ample la Surse, printre care reconstrucția substanțială a unui bloc energetic la CET Sursa I, precum și atingerea indicatorilor de performanță.

Echipa Termoelectrica muncește 24/24 pentru a presta neîntrerupt consumatorilor servicii calitative. Pe parcursul anului 2019 am continuat modernizarea infrastructurii și am determinat eficientizarea sistemului termoenergetic gestionat de Termoelectrica. Am setat un obiectiv nou – ”Zero pierderi. Zero avarii și toate deciziile noastre vor fi orientate spre el”, a relatat Veaceslav Eni în cadrul discuțiilor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru