1 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 05.02.2021

1.315 👁 Views.

SRT

Veaceslav ENI: Funcționarea normală a sistemului de termoficare necesită eforturi mari zilnice

image_pdfimage_print

Pe parcursul anului 2020, echipa Serviciului Rețele Termice (SRT) Termoelectrica a efectuat 1150 de intervenții la rețeaua de termoficare și 250 de intervenții la punctele de racordare ale consumatorilor.

Circa 350 de specialiști au fost implicați în lucrări pentru întreținerea infrastructurii de distribuție, intervenind non-stop, ori de câte ori a fost nevoie, indiferent de oră sau de condițiile meteorologice.

„Funcționarea normală a sistemului de termoficare necesită eforturi mari zilnice, cu implicarea concomitentă a sute de colegi în activități ce țin de monitorizare și intervenție, astfel încât consumatorii să beneficieze de servicii cât mai bune”, a menționat Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica.

Potrivit unui bilanț al activității SRT, în aceeași perioadă au fost înregistrate 260 de intervenții tehnice și activități de mentenanță la Stațiile de Pompare, Punctele Termice Centrale, Căminele Termice, Punctele Termice Centrale și Punctele Termice Individuale.

De asemenea, au fost înlocuite 280 de contoare de apă rece la Punctele Termice Centrale și au fost efectuate lucrări de conectare la serviciile de termoficare și/sau apă caldă a 17 consumatori noi.

Pe parcursul aceluiași an, Termoelectrica a reabilitat capital 50 tronsoane de conducte termice, cu lungimea totală de cca 15 km și a efectuat lucrări de restabilire sau reparație capitală a izolației termice pentru cca  8,5 km de conducte termice supraterane.

5p9.ru