20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 06.12.2018

1.085 👁 Views.

47574834_2147133005541146_7376631014057050112_n

Veaceslav Eni, la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic: Vom prelua cele mai bune practici din domeniul eficienței energetice

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

O delegație din partea Ministerului Economiei și Infrastructurii  și întreprinderii Termoelectrica S.A. participă în aceste zile la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic, ediția 2018, care are loc la Viena. Principalele subiecte puse în dezbatere sunt eficiența energetică și energia regenerabilă.

În cadrul Forumului, participanții au ocazia de a face schimb de informații  și experiență din domeniu. Totodată, cei prezenți la eveniment  se concentrează pe integrarea noilor tehnologii în dezvoltarea sectorului energetic, tendințele actuale și pașii necesari ce trebuie urmați în viitor, în acest domeniu.

Eficiența energetică și îmbunătățirea serviciilor prestate reprezintă două obiective importante  de dezvoltare pentru Termoelectrica S.A.. Acest eveniment ne oferă posibilitatea să facem  schimb de cunoștințe și de opinii în aceste domenii, astfel încât să ne inspirăm de la colegii noștri din alte  țări și să preluăm cele mai bune practici din  domeniu ”, a precizat directorul general  al Termoelectrica S.A, Veaceslav Eni.

Prezent la Forum,  Călin Negură, Șeful Direcției Politici în Domeniul Energetic, din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, a precizat: ”Dezvoltarea reformelor de îmbunătățire a  aprovizionării populației cu energie, promovarea eficienței energetice și a utilizării resurselor regenerabile de energie este o politică de stat, prioritară, la care muncim continuu”.

Forumul de afaceri al Parteneriatului estic este organizat de către Președinția Austriacă a Consiliului UE și oferă posibilitatea reprezentanților companiilor, experților și instituțiilor publice din statele membre ale UE și din cele șase țări membre ale Parteneriatului estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina) să facă schimb de cunoștințe și de opinii în domeniul eficienței energetice și al energiei regenerabile, precum și în domeniul IT și al pieței digitale.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru