13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 06.12.2018

2.596 👁 Views.

47574834_2147133005541146_7376631014057050112_n

Veaceslav Eni, la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic: Vom prelua cele mai bune practici din domeniul eficienței energetice

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

O delegație din partea Ministerului Economiei și Infrastructurii  și întreprinderii Termoelectrica S.A. participă în aceste zile la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic, ediția 2018, care are loc la Viena. Principalele subiecte puse în dezbatere sunt eficiența energetică și energia regenerabilă.

În cadrul Forumului, participanții au ocazia de a face schimb de informații  și experiență din domeniu. Totodată, cei prezenți la eveniment  se concentrează pe integrarea noilor tehnologii în dezvoltarea sectorului energetic, tendințele actuale și pașii necesari ce trebuie urmați în viitor, în acest domeniu.

Eficiența energetică și îmbunătățirea serviciilor prestate reprezintă două obiective importante  de dezvoltare pentru Termoelectrica S.A.. Acest eveniment ne oferă posibilitatea să facem  schimb de cunoștințe și de opinii în aceste domenii, astfel încât să ne inspirăm de la colegii noștri din alte  țări și să preluăm cele mai bune practici din  domeniu ”, a precizat directorul general  al Termoelectrica S.A, Veaceslav Eni.

Prezent la Forum,  Călin Negură, Șeful Direcției Politici în Domeniul Energetic, din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, a precizat: ”Dezvoltarea reformelor de îmbunătățire a  aprovizionării populației cu energie, promovarea eficienței energetice și a utilizării resurselor regenerabile de energie este o politică de stat, prioritară, la care muncim continuu”.

Forumul de afaceri al Parteneriatului estic este organizat de către Președinția Austriacă a Consiliului UE și oferă posibilitatea reprezentanților companiilor, experților și instituțiilor publice din statele membre ale UE și din cele șase țări membre ale Parteneriatului estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina) să facă schimb de cunoștințe și de opinii în domeniul eficienței energetice și al energiei regenerabile, precum și în domeniul IT și al pieței digitale.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru