24 septembrie 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 09.09.2020

411 👁 Views.

retele

Veaceslav Eni: Termoelectrica continuă să investească în îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. a demarat un amplu proces de  modernizare a infrastructurii de producere și livrare a energiei termice pentru încălzire și apă caldă.

Pe parcursul acestui an, întreprinderea desfășoară mai multe proiecte strategice de investiții, ce vor avea drept impact îmbunătățirea calității serviciilor prestate și eficientizarea operațională a companiei.

În total, 11 tronsoane de conducte termice sunt reabilitate capital, cu o lungime totală de cca 5  km și diametre nominale cuprinde între 400 mm și 800 mm și alți cca 2,5 km de conducte termice intercartier.

În ultimii cinci ani, echipa Termoelectrica a reușit să efectueze reparația capitală a circa 135 km de conducte termice. Procesul de modernizare a infrastructurii Termoelectrica atrage beneficii directe asupra confortului și siguranței locuitorilor din mun. Chișinău,  prin reducerea semnificativă a deconectărilor cauzate de defecțiuni, micșorarea pierderilor  și  prin creșterea fiabilității sistemului de termoficare”, menționează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

Lucrări de modernizare a rețelelor termice finalizate, pe următoarele străzi:

Str. Sarmisegetuza

str. Andrei Doga

str. Miron Costin

  1. Dimitrie Cantemir

com. Ciorescu

str. Studenților

str. Gheorghe Asachi

str. I. Neculce

Tronsoane de rețele termice aflate în proces de modernizare:

str. Alba-Iulia

str. Meșterul Manole

str. Albișoara (2 dintre cele 6 tronsoane)

Modernizările date vor fi efectuate până în a doua jumătate a lunii septembrie, iar valoarea estimativă a costului lucrărilor este de peste 129 milioane lei.

Unul dintre obiectivele Termoelectrica în realizarea programului de modernizare a infrastructurii este de a reduce la minim cazurile  de deconectare de la serviciile de aprovizionare cu apă caldă pe perioada executării lucrărilor. Astfel, echipa identifică în permanență soluții ingenioase de conectare provizorie a consumatorilor prin scheme de tip „revers”.

Pe parcursul anului trecut, Termoelectrica a reabilitat circa 20 km de conducte și a înlocuit izolația termică la alți 5 km de conducte termice supraterane.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru