21 ianuarie 2020
TERMOELECTRICA, 4 ANI DE PERFORMANȚĂ. Realizări 2015-2019           La mulți ani, dragi energeticieni! Spot video           Investițiile în CET-uri sunt esențiale pentru securitatea energetică a statului           APP apreciază rezultatele înregistrate de Termoelectrica S.A.           Termoelectrica și Moldovagaz își vor dezvolta relațiile de colaborare           Modernizarea SACET-ului din Chișinău – cel mai de succes Proiect în toată Europa de est și Asia centrală           Istorii de succes. Căldură și confort în fiecare casă!           Angajații Termoelectrica, implicați activ în acțiunile dedicate înverzirii plaiului           Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizată de Hramul orașului Chișinău           VIDEO. Termoelectrica - cu grijă și căldură pentru Dumneavoastră!          

Publicat: 11.12.2019

438 👁 Views.

123

Veaceslav ENI: Termoelectrica susține proiectele de reabilitare a blocurilor locative

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. este deschisă lansării unei platforme de colaborare cu autoritățile publice locale și partenerii de dezvoltare în implementarea proiectelor de reabilitare și îmbunătățire a eficienței energetice a blocurilor locative. Declarația aparține directorului general Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, în cadrul unei ședințe de lucru cu o delegație de experți din cadrul PNUD Moldova.

În cadrul discuțiilor, părțile au dat dovadă de interes privind dezvoltarea unui proiect pilot în acest sens și au convenit lansarea unei platforme de discuții în această privință.

În context, Termoelectrica S.A. a menționat că are o experiență vastă în implementarea proiectelor de eficiență energetică, inclusiv ce ține de modernizarea infrastructurii din bloc prin distribuția pe orizontală și Punct Termic Individual – în mun. Chișinău fiind deja peste 30 de blocuri locative unde au fost implementate astfel de proiecte.

De cealaltă parte, delegația PNUD Moldova a mulțumit echipei Termoelectrica S.A. pentru deschidere, menționând că doar prin eforturi comune în mun. Chișinău pot fi dezvoltate astfel de proiecte pilot, focusate pe eficiență energetică, calitate și economie pentru cetățeni.

12344 1222333

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru