13 iulie 2020
Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab           Testimonial: Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie           Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel           Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!           Ministrul Sergiu Railean a participat la conferința aniversară dedicată celor 5 ani de activitate a Termoelectrica           Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare           Circa 100 000 de locuitori ai mun. Chișinău vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile           Soluțiile de termoficare centralizată, apreciate în cadrul Forumului „Urbanism și Dezvoltare durabilă”          

Publicat: 11.12.2019

1.006 👁 Views.

123

Veaceslav ENI: Termoelectrica susține proiectele de reabilitare a blocurilor locative

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. este deschisă lansării unei platforme de colaborare cu autoritățile publice locale și partenerii de dezvoltare în implementarea proiectelor de reabilitare și îmbunătățire a eficienței energetice a blocurilor locative. Declarația aparține directorului general Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, în cadrul unei ședințe de lucru cu o delegație de experți din cadrul PNUD Moldova.

În cadrul discuțiilor, părțile au dat dovadă de interes privind dezvoltarea unui proiect pilot în acest sens și au convenit lansarea unei platforme de discuții în această privință.

În context, Termoelectrica S.A. a menționat că are o experiență vastă în implementarea proiectelor de eficiență energetică, inclusiv ce ține de modernizarea infrastructurii din bloc prin distribuția pe orizontală și Punct Termic Individual – în mun. Chișinău fiind deja peste 30 de blocuri locative unde au fost implementate astfel de proiecte.

De cealaltă parte, delegația PNUD Moldova a mulțumit echipei Termoelectrica S.A. pentru deschidere, menționând că doar prin eforturi comune în mun. Chișinău pot fi dezvoltate astfel de proiecte pilot, focusate pe eficiență energetică, calitate și economie pentru cetățeni.

12344 1222333

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru