20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 27.05.2019

201 👁 Views.

IMG_1595

Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica anunță astăzi lansarea campaniei anuale ”Achiți iarna, fii răsplătit vara”.În cadrul campaniei, blocurile conectate la SACET (Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică), fără datorii la consumul de energie termică și a apei calde, vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru următoarea perioada de încălzire. Perioada de desfășurare a campaniei este 1 iunie – 31 august curent.

Directorul general Termoelectrica, Veaceslav Eni: ”Investim de fapt în rapoarte corecte cu consumatorii serviciilor Termoelectrica. Prin realizarea lucrărilor de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire din blocurile locative contribuim la siguranța și confortul beneficiarilor noștri”.

Înscrierea în campania „Achiți iarna – fii răsplătit vara” se face de către gestionarul fondului locativ prin depunerea unei cereri în formă liberă adresată Termoelectrica, la Centrul Comercial din str. T. Vladimirescu, 6, sau la sediile teritoriale ale întreprinderii, în perioada 01 iunie – 31 august. Unica condiție este lipsa datoriilor blocurilor față de Termoelectrica.

Sediile teritoriale:
Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);
Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);
Râșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);
Botanica – str. Teilor 7/3; (0-22-77 94 11);
Buiucani – str. V. Lupu, 63 (022-751-529);

În mod normal, serviciile menționate sunt realizate de agenți economici licențiați în acest domeniu și costă câteva mii de lei, cheltuieli suportate de către locatarii blocului.
În cadrul ediției de anul trecut a campaniei ”Achiți iarna – fii răsplătit vara” au fost premiate peste 30 de blocuri locative.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru