21 septembrie 2019
Rezultatele parteneriatului dintre Banca Mondială și Termoelectrica, discutate într-o ședință de lucru           Recomandările Termoelectrica înainte de sezonul rece           Reconstrucții ample la un bloc energetic           Directorul general Termoelectrica: Investițiile în soluțiile tehnice aplicate de noi trebuie să fie eficiente și durabile           Veaceslav Eni: Echipa Termoelectrica muncește 24/24 pentru a presta neîntrerupt consumatorilor servicii calitative           60 de Puncte Termice Centrale vor funcționa automatizat și vor deveni mai autonome           VIDEO: Termoelectrica împreună cu partenerii de la Banca Mondială identifică noi soluții de eficientizare a Surselor de generare           VIDEO: 86 de clădiri vor avea un sistem modernizat de livrare a căldurii și a apei calde           Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat          

Publicat: 27.05.2019

389 👁 Views.

IMG_1595

Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica anunță astăzi lansarea campaniei anuale ”Achiți iarna, fii răsplătit vara”.În cadrul campaniei, blocurile conectate la SACET (Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică), fără datorii la consumul de energie termică și a apei calde, vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru următoarea perioada de încălzire. Perioada de desfășurare a campaniei este 1 iunie – 31 august curent.

Directorul general Termoelectrica, Veaceslav Eni: ”Investim de fapt în rapoarte corecte cu consumatorii serviciilor Termoelectrica. Prin realizarea lucrărilor de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire din blocurile locative contribuim la siguranța și confortul beneficiarilor noștri”.

Înscrierea în campania „Achiți iarna – fii răsplătit vara” se face de către gestionarul fondului locativ prin depunerea unei cereri în formă liberă adresată Termoelectrica, la Centrul Comercial din str. T. Vladimirescu, 6, sau la sediile teritoriale ale întreprinderii, în perioada 01 iunie – 31 august. Unica condiție este lipsa datoriilor blocurilor față de Termoelectrica.

Sediile teritoriale:
Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);
Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);
Râșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);
Botanica – str. Teilor 7/3; (0-22-77 94 11);
Buiucani – str. V. Lupu, 63 (022-751-529);

În mod normal, serviciile menționate sunt realizate de agenți economici licențiați în acest domeniu și costă câteva mii de lei, cheltuieli suportate de către locatarii blocului.
În cadrul ediției de anul trecut a campaniei ”Achiți iarna – fii răsplătit vara” au fost premiate peste 30 de blocuri locative.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru